上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

aa 第9場再靠你:036: :036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:45 PM 發表

你好野...:046:  中多過我,我中20蚊W/P/Q/QP咋...:029:
有得贏就得...我中10蚊連贏咋...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-27 04:43 PM 發表

我都見到....呢場預左6,8有危機...因為排左係中檔...再加上今日柏寶先生...:096:
今日栢寶仲回味緊星期四既嗰叠銀紙...............今日都係大摩+韋達.
第九場有韋達呢隻鐵膽, 兄弟們快帮手搵冷腳:071: :098:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-27 04:45 PM 發表
aa 第9場再靠你:036: :036:
唔好比壓力我..:023: 當我係神仙咩,咁叻場場中就好,不過我一定盡力...:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:47 PM 發表

唔好比壓力我..:023: 當我係神仙咩,咁叻場場中就好,不過我一定盡力...:122:
慢慢來,唔好急。。。

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 04:46 PM 發表

今日栢寶仲回味緊星期四既嗰叠銀紙...............今日都係大摩+韋達.
第九場有韋達呢隻鐵膽, 兄弟們快帮手搵冷腳:071: :098:
跑完3場我都發覺柏寶可能冇馬嬴..:026:

第9場  買 1,6,7  算,好似我自己咁,一碌柒...:122:
搏柏寶又死火...其他馬又真係買唔落手...:026:

I like 6 + 9

hope you all brother give some comments,

best regards
amy

今場搏"東蔡Q":025: :122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:56 PM 發表
第9場  買 1,6,7  算,好似我自咁,一碌柒...:122:
搏柏寶又死火...其他馬又真係買唔落手...:026:
我都認同...搏隻10唔得就係1,4,6,7....:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆