上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.0k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-19 07:47 PM 發表

做乜突然用花形透...:096: ....令我諗起...仙道....:071:
正吾正:041: :096:

附件

SLAM DUNK7.jpg (180.55 KB)

SLAM DUNK7.jpg

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-19 10:17 PM 發表

仙道係幾有型架...:096: ....我覺得佢同流川有多少似...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-19 10:22 PM 發表

仙道係幾有型架...:096: ....我覺得佢同流川有多少似...:096:
好多野都好似:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-19 10:34 PM 發表

好多野都好似:071:
我知大家都係男...:096:

呢套野真係幾好睇...我那時都有追...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-19 10:37 PM 發表

我知大家都係男...:096:

呢套野真係幾好睇...我那時都有追...:097:
又靚仔又好波:023: :131: :097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-19 10:51 PM 發表

又靚仔又好波:023: :131: :097:
你講緊赤木呀???:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-19 10:59 PM 發表

你講緊赤木呀???:096:
吾得咩:041: 魚住--仲得:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-19 10:17 PM 發表

我都係鐘意"仙道"多d.....:096:

附件

花形....:030: 你隊友藤真都好型 :096:

呢套野我o個時迷到暈....自己仲成日掛住打波....:030: :028: :096:

馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:-
馬名 [td=1,1,180]Horse Name [td=1,1,80]烙號 [td=1,1,80][td=1,1,80]轉至易廄日期
------------------------------------------- [td=1,1,80]---------- [td=1,1,80]---------------------
全勝福星DR WELL(D165 )蔡約翰鄭俊偉24/07/2007
勁力寶蹄KINGIFLY(G020 )薛達志姚本輝24/07/2007

馬匹退役

以下馬匹已告退役:-
馬名Horse Name馬房退役日期
----------------------------------------------------------------
北地風情BALTIC BREEZE(H090 )蔡約翰24/07/2007
晶片王WAFER KING(D276 )吳定強24/07/2007

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆