上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 @DeNnIs@ 於 2006-9-20 04:07 PM 發表
琴晚意大利兩場都中~~~~
唔該西兄幫我追番星期一輸嗰d~~~
今晚有一場意, 場英...
等你分析~~~~:014:
恭喜巴打贏錢,不過意乙真係唔好買咁多,昨晚只係有運而已,小弟都會在夜晚睇完所有資料先分析到所以巴打真係要等下,不好意思!:005:

引用:
原帖由 TRD200 於 2006-9-20 04:23 PM 發表
而家澳門o個邊.....場英超o既亞洲盤賠率又升又趺..跌完又再升.....真係唔知點....好似好鬼咁.....

西野兄....快d黎指點下我地啦.....

巴打唔駛咁緊張,有升有跌只係好平常既事,等於買馬一樣,買左一隻馬其他都升水咁解,加上小弟早前講,呢場波小弟會好睇住一樣野,紐卡素呢隊係搵食波,只要比小弟今晚捉到佢路,睇到佢係出擊搵食,咁就唔駛諗咁多,諗到頭都大埋啦!:005:

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-20 04:26 PM 發表
西野兄,今晚场英超有无心水啊?
暫時未有,夜小小睇埋其他野先會覺得邊隊會值搏多D!:005:

西野兄..今晚可不可以早點出利記那場..輸左唔緊要..因為馬會...10時至11時就收了..我買不到..請你幫忙...

引用:
原帖由 zero1234567 於 2006-9-20 05:45 PM 發表
昨晚有意乙啊 ~~~
是喔,意乙昨晚開左波了,今晚還有一場!:005:

引用:
原帖由 misu2901 於 2006-9-20 05:47 PM 發表
好高興認識到你呀巴打--thx u --你多d上黎比dtips我地喇--攻陷馬會
我都高興認識巴打,至於巴打話攻陷馬會,好似難左D!:005:

引用:
原帖由 GUSTAV 於 2006-9-20 06:33 PM 發表
西兄,,,,,,等你好久了...你今晚係咪會開PO分享心水??
係,要夜小小,暫時只會同大家一起研究英超同埋意乙呢2場波!:005:

引用:
原帖由 anfernee666yang 於 2006-9-20 06:35 PM 發表
其實論狀態 , 利記真是贏唔到 2 球 , 我支持下盤 "紐記" , 因為利記太海鮮喇 , 今晚好想跟 "西哥" 學野 , 等你好消息!!!!
小弟都幾認同巴打講法,至於跟我學野就誇張左,小弟每天都學習中,一起研究吧!:005:

引用:
原帖由 JESEHK 於 2006-9-20 06:51 PM 發表
希望西野兄幫下小弟......無錢交學費-.-......

你想小弟點幫你?!:005:

引用:
原帖由 lovetogether 於 2006-9-20 06:57 PM 發表
西野兄,
今晚有無心水呀!
THX
早前回帖講了,暫時會比1場英超,1場意乙比巴打參考!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆