上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.5k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-4 07:53 發表 查看引用來源
尋晚。。男友攬住我訓係我度過夜。。
夜晚傾傾下計,我吾知佢係諗左想問好內定係突發其想。。
因為我佢知道我之前個男朋友係點既人,
亦都知道我有過一段好荒淫既日子。。
當然詳細details佢梗係吾知啦。
佢無啦啦甘問我:你以前有無試過3p呀??
我:做咩無啦啦甘問既??
佢:你甘答者係有做過啦??甘係MMF定MFF??
我:點解你想知先?
佢:2種都試過???
我:4p都試過得未 ...
剛剛睇完,睇完……呢篇分享,除非你都想3,4P,如果唔係,對於我來講唔會係打J嘅好材料……
佢好明顯想玩3,4P,睇你比人屌,不過你又好似一心一意唔想好似以前咁荒淫,始終佢知你過去,咁佢係咪一開始同你一齊就想屌你,到而家見你冇再玩,冇以前咁荒淫,佢飲似好想試睇你比人屌,玩多p…人物佢都諗埋,呢層我好有疑問……佢成日睇片 滿腦子都充滿多p思想,已洗唔甩了,佢只會不斷試你問你玩多p…
你大食,但想從良……但好似比性慾控制思想咁……
但始終2個人嘅事,你接受到又預到後果,咪ok囉,但你同佢的現實問題係咪仍未解決呢?
其實喺度咁耐,我都想睇你比人扑,哈哈!,但係都唔想你荒淫返落去,雖然好精彩

講真同自己女朋友玩3p真係接受唔到⋯⋯

3p的話我只接受mff

估吾到做完家務。。
懶洋洋甘係屋企訓左一個好舒服既晏教。。
而家大嫂話想食煲仔飯,
大哥就揸車一齊入大埔食煲仔飯😚😚☺☺

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2018-11-4 11:15 AM 發表 查看引用來源
3p的話我只接受mff
因為男仔吾鐘意有第二個男人同場競技??

引用:
原帖由 gilbert 於 2018-11-4 10:47 AM 發表 查看引用來源
講真同自己女朋友玩3p真係接受唔到⋯⋯
甘要同邊個玩3p先接受到?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-11-4 09:33 AM 發表 查看引用來源

剛剛睇完,睇完……呢篇分享,除非你都想3,4P,如果唔係,對於我來講唔會係打J嘅好材料……
佢好明顯想玩3,4P,睇你比人屌,不過你又好似一心一意唔想好似以前咁荒淫,始終佢知你過去,咁佢係咪一開始同你一齊就想屌你,到而家見你冇再玩,冇以前咁荒淫,佢飲似好想試睇你比人屌,玩多p…人物佢都諗埋,呢層我好有疑問&hellip ...
我吾知呀。。我都吾知道點解佢會突然間甘問。。

你吾係一直都係睇住我比人扑既咩??

SP  or fds only

引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-4 17:38 發表 查看引用來源

我吾知呀。。我都吾知道點解佢會突然間甘問。。

你吾係一直都係睇住我比人扑既咩??
有咁嘅動機囉……點解女友以前可以咁荒淫,而家對住我又冇呢?就想試你低線吧…如果你覺得以前玩完就算,就要緊守低線了,定係佢同你一齊其中一個目的呢…
我只有幻想睇住你比人扑咋……對波仲彈下彈下好有動感

你BF 無端端咁問你,有D奇怪

佢日後會一步步提出,試下你得唔得
你覺得他會嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆