上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  28.9k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-14 10:29 AM 發表 查看引用來源

就係車震夠位呢句,我第一次俾人吹口哨就係咁.
當年泊路邊同女友係車度KISS,真係KISS喳下,旁邊D鬼仔係度吹口哨,幾無禮貌呢?你睇咪睇囉,破壞晒氣氛,大家唔好學添呀.
:smile_22::smile_22: ...
就係見你淨係kiss,幫你打氣嘛

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 10:07 AM 發表 查看引用來源

兩個曳嗰陣都怕外賣仔
平時咪攬住錫囉…

我地都唔知個囡喊乜?係後來囡囡偷偷同我講返我先知
哈哈,都好,至少會驚外賣仔

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-7-14 10:15 AM 發表 查看引用來源

俾你笑死。
係喎,我見好多父子都係咁😂

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 10:49 AM 發表 查看引用來源

我都試過係外國街邊見到對鬼仔情侶打車輪我係側邊拍手👏🏻😂

引用:
原帖由 雲中雪 於 2018-7-14 10:13 AM 發表 查看引用來源
Dragonbone 師兄,我一直有睇開你既日誌,早排有一段時間無睇到,想問你有無講同阿O散既日誌?
師兄,我......我無同阿0既事架下,同阿零既果位係數字兄,佢地先一齊架.嗱,你係唔係捧佢場喳,我編號係007羅拔仔喎.
你個問題係唔係想問我同阿N啊,真係俾你嚇到個心離一離.
如果係阿N,其實我做樓主果期就會有講,但.......要搵返我要D時間.其實平時搵野,我係叫數字兄幫我,HAHA..........:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-14 10:44 AM 發表 查看引用來源

枝棍呢?
我邊有棍啫?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 10:08 AM 發表 查看引用來源

0 EQ到時教仔就辛苦
通常男人比較冷靜
死得的,我成日話生仔的話一定會發生倫常血案

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-14 10:47 AM 發表 查看引用來源

咁架咩?我係落場打氣果位黎架喂.生左仲要剪臍帶果位:smile_30::smile_30:
你真係有剪?? 有guts喎

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 10:49 AM 發表 查看引用來源

問題係女友會即刻問:你明明講同我鎖車門喳喎.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-14 10:49 AM 發表 查看引用來源

哈哈,都好,至少會驚外賣仔
小朋友驚鬧?其實係驚無得玩既多,而爸爸通常負責玩架嘛.
我就係帶佢地呢度去果度去玩.所以我通常其中一招係,要咁咁咁,先可以玩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆