上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.9k

回某師兄。。我都話吾好誤會我真係有80kg囉

中涼兄你吾係話今日好吾得閒嫁咩??
諗住我發左個咩綺夢先??

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-10 07:32 AM 發表 查看引用來源
無呀,無醉呀,醉吾曬。。。
不過突然同你地2個甘好傾甘樣,
突然之間吾知道點樣打啲性事出來好。。
好矛盾:smile_27: :smile_27: :smile_27:
我覺得我好似咩都比你地2個睇曬甘樣。。。
之前都無呢種感覺 ...
哈哈哈,只是因為我同佢知你既野,又關心你,你當左朋友,咁係朋友前面講呢d 就尷尬,仲要男性朋友
傾計不單只是字面上,可以在交談中了解對方。
就係因為你所有post 我同中涼兄都有睇
知你一切,了解你。

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-10 07:35 AM 發表 查看引用來源

如果你有80kg 就驚
但我應該有個女仔朋友over 80kg
一個人幾重吾緊要,活得開心最重要。

引用:
原帖由 akitty 於 10-11-2017 07:35 發表 查看引用來源

係呀,宜家係機場啦,今晚先返。覆妳的時候係啱啱起身。返來睇吓妳有無update la。

比C兄睇光豬....

好似係KITTY對C兄發左個綺夢咁
引用:
原帖由 akitty 於 10/11/2017 07:32 AM 發表 查看引用來源
好矛盾:smile_27: :smile_27: :smile_27:

應該宿醉中未醒

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-10 07:32 AM 發表 查看引用來源
我又要睇,哈哈

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-10 07:35 AM 發表 查看引用來源

100kg, 都咁鐘意你啦kitty 妹,哈哈

出去,咪又比佢桔多次
引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-9 07:54 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:
bb今日諗住揸車返工,頭先落到停車場,
見到雨夾度夾左張紙。
係terry寫比我既。bb影相sd左比我睇。
內容係話,
知道我block左佢,知道我既決心係無可能同佢係埋一 ...

哎呀,宜家先見到遲左
引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-9 09:05 AM 發表 查看引用來源
嗯…知道了
我吾會出去再見呢個人了。
岩岩unblock左佢,同佢講左句
我地真係無可能,我吾會再見你。
然後望到佢已讀左,我就再block返佢了。
抱歉呢,要你地2個甘擔心我。。

好,趁今日好似幾好天,轉換一下 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆