上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.6k

好多都係,除左8仔阿1仔都突然休,都係船客最愛

有冇師兄試過76,有冇指數參考

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-9-8 10:23 AM 發表 查看引用來源
陣間去試26,聽聞call鐘王,但客服從來冇相,
試完再同各位師兄報告
期待cHing報告!

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-9-9 09:27 AM 發表 查看引用來源

其實想問好耐,所謂長假,好大雞會係陪股東去玩幾日?
幾錢入股?單獨玩幾日都好

有唔奇,不過唔系個個都有老闆包,有好多日踩夜踩儲夠$又周圍玩,玩到冇$又返工
引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-9-9 09:27 AM 發表 查看引用來源

其實想問好耐,所謂長假,好大雞會係陪股東去玩幾日?

今次同朋友去等女期间叫阿琪黎吹下水先,之前CH睇佢相唔靚冇搵過,真人靓D身材又凸出,后悔,不過有C兄話以前佢肥D冇咁索喎…

今次系“久蝕”,樣可以啦,中中地,上唔俾咀,中6,下唔俾手摸但……可乃,唔啱我,算!

又系TSA:smile_30:…我愛推油,所以黎黎去去个几间,如有其他好手推場,歡迎大家交流下,但唔好自己未L去过又系度嘈:smile_34:,E度報告越來越唔多,鬼咩,出個報告又要証明,搞到又要影街道相又要房又要手牌,痴九線,你估上法庭呀,信就信,唔L信就睇下個貼:smile_45:……

引用:
原帖由 ha228 於 2017-9-10 12:27 AM 發表 查看引用來源
今次同朋友去等女期间叫阿琪黎吹下水先,之前CH睇佢相唔靚冇搵過,真人靓D身材又凸出,后悔,不過有C兄話以前佢肥D冇咁索喎…

今次系“久蝕”,樣可以啦,中中地,上唔俾咀,中6,下唔俾手摸但……可 ...
我有FD試左, 下面唔俾望, 但就自己除底底塞埋黎俾你欣賞

引用:
原帖由 ha228 於 2017-9-10 12:27 AM 發表 查看引用來源

今次系“久蝕”,樣可以啦,中中地,上唔俾咀,中6,下唔俾手摸但……可 ...
原本想约佢,睇相係中中地,便约咗后生女先,冇得選擇才試會佢

俾另一條女放,試下新野,唔試又点知可乃,又唔太差,啱你
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-9-10 01:26 AM 發表 查看引用來源
原本想约佢,睇相係中中地,便约咗后生女先,冇得選擇才試會佢

系,話手比口多菌
引用:
原帖由 tigerlau 於 2017-9-10 12:57 AM 發表 查看引用來源

我有FD試左, 下面唔俾望, 但就自己除底底塞埋黎俾你欣賞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆