上一頁下一頁
發新話題

老公性冷感?

收藏  |  訂閱
428  9.1k

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 12:10 PM 發表 查看引用來源

多謝你咁有心追哂:smile_o09:
岩岩先去完咋,番到香港即刻打回原形
咁至少都要知大家講到咩位既~haha

咁就真係麻煩D..
佢份工太大壓力?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-26 01:22 PM 發表 查看引用來源

例如你學了按摩技術,老公回家,你話…今夜同你玩新嘢。
要到大家冲完凉在房間中…你先開估…等陣玩body massage 我做人妻骨妹用對波落按摩油推你全身,就係知老公返工辛苦周身攰…因此特意去 ...
哇,用對波massage...我無咁大波喎,佢可能feel唔到野😂

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-7-26 01:32 PM 發表 查看引用來源

咁至少都要知大家講到咩位既~haha

咁就真係麻煩D..
佢份工太大壓力?
佢份工係好大壓力,好多時通頂做野

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 01:32 PM 發表 查看引用來源

哇,用對波massage...我無咁大波喎,佢可能feel唔到野😂
最緊要個份心意啫

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 01:25 PM 發表 查看引用來源

其實我都係開玩笑既語氣同佢講姐,都唔係威脅佢
十日八日...:smile_13:
假使大概一星期你冇啪啪他😌
他心裡什樣?我明白你不是威脅他…有冇覺得煩左和語氣重左…講者冇心聽者有意😒

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 01:28 PM 發表 查看引用來源

我成日都話要去旅行架,不過佢就比較難抽時間
衣著我都係隨佢既喜好轉變,我每次買衫都會問下佢鐘唔鐘意先
放上黎個張相就係試比佢睇
未必要問佢鍾唔鍾意,驚人總是令人出乎意外,香港都有好多好去處...可能去旅行佢又擔心錢既問題...有時我都明白妳嫁,唔好講妳做左人妻啦…我女朋友都成日用盡千方百計挑逗我,條裙勁短仲要真空,又講學左新野要招呼我,我估佢同妳都一樣勁玩得,我揸緊車都要吹落黎,知道佢咁用心,我都會氹下佢,但真係唔係成日做得到...

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 01:29 PM 發表 查看引用來源

點教?
Youtube 大量按摩片供你學習㗎

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 01:34 PM 發表 查看引用來源

佢份工係好大壓力,好多時通頂做野
好慘
唔係你唔吸引(睇相唔錯丫)
係可能佢好多時都冇心機
慢慢來啦,佢唔會對你冷感既

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2017-7-26 01:35 PM 發表 查看引用來源

未必要問佢鍾唔鍾意,驚人總是令人出乎意外,香港都有好多好去處...可能去旅行佢又擔心錢既問題...有時我都明白妳嫁,唔好講妳做左人妻啦…我女朋友都成日用盡千方百計挑逗我,條裙勁短仲要真空,又講學左新野要招呼我 ...
錢唔係問題,佢係專業人士,人工都ok
係無時間姐
我自己買衫著衫既style同佢鐘意既都幾唔同

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 13:26 發表 查看引用來源

呢排放假老公又唔係香港會得閒d既
尼排老細唔係香港, 我都好得閑, 哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆