上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.5k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-16 05:10 AM 發表 查看引用來源
又到了夜深時分 慣咗夜瞓嘅我又再一次望住電話眼光光. 老公今晚喝多了,醉了. 喺我隔離瞓到好霖,事關今晚陪咗佢去佢個朋友屋企食晚飯....

晚飯過後我哋坐喺朋友大廳嘅 ...
我都遇到過甘短咖

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-16 05:10 AM 發表 查看引用來源
又到了夜深時分 慣咗夜瞓嘅我又再一次望住電話眼光光. 老公今晚喝多了,醉了. 喺我隔離瞓到好霖,事關今晚陪咗佢去佢個朋友屋企食晚飯....

邊鬼個咁賤格引到香香技癢要擘大腳俾人睇蝕呀??好快啲企出嚟認咗佢啦吓

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-16 03:26 PM 發表 查看引用來源

邊鬼個咁賤格引到香香技癢要擘大腳俾人睇蝕呀??好快啲企出嚟認咗佢啦吓
咪你囉Tim兄~:smile_30:

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-16 15:26 發表 查看引用來源

Tim兄,除咗你仲有邊個?快快出招,等香香公主玩具啲新野^^

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-16 03:26 PM 發表 查看引用來源

你去死啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-16 03:32 PM 發表 查看引用來源

你去死啦
我死咗 邊個再帶你去街街呀?

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-16 03:42 PM 發表 查看引用來源

我死咗 邊個再帶你去街街呀?
咁唔好死......

......住啦

引用:

其實你呢位男性朋友尋晚全晚由你入門口嗰一刻已經對你虎視眈眈架啦。 之前每次見到你佢都已經對你㗳晒糖,尋晚你著住條咁短嘅裙佢仲點會放過呢個機會呀?
由你入門口,喺佢屋企入面行嚟行去嘅時候 佢已經不停望你對腳,望上patpat, 再望上你對波。個腦入面不停喺到諗你呢條裙入面究竟隱藏住一個點樣嘅bra? 底褲係tback? 定係thong呢?咩顏色呢??

食飯嗰陣再望住你個靚樣,睇住你同你老公恩恩愛愛佢不知幾葡萄。終於佢見你坐底喺sofa嘅時候,佢仲唔死霸爛霸都要坐你對面咩。佢一坐低,就見到你成對美腿翹住腳咁露晒出嚟,條裙遮都遮唔住。佢左目及右目及喺到搵睇下有冇任何窿窿罅罅可以望到入去。。。。

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-16 04:07 PM 發表 查看引用來源

其實你呢位男性朋友尋晚全晚由你入門口嗰一刻已經對你虎視眈眈架啦。 之前每次見到你佢都已經對你㗳晒糖,尋晚你著住條咁短嘅裙佢仲點會放過呢個機會呀?
由你入門口,喺佢屋企入面行嚟 ...
繼續丫 go on please

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-16 04:07 PM 發表 查看引用來源

由你入門口,喺佢屋企入面行嚟 ...
我諗你係講緊你自己多啲:smile_40:, 有邊個男人係呢個情況可以唔受誘惑呢? :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆