上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  62.0k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-8-15 11:37 PM 發表 查看引用來源

我淨係會話,下次再還番俾我
而家佢欠我5次
呢招有得諗喎,等我幫佢count住先

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-17 08:54 PM 發表 查看引用來源
呢招有得諗喎,等我幫佢count住先
count住都無用,要還先得
佢而家欠我9次la

某星期一佢放假,我本身想請假陪佢,但我星期五已經請左假,佢話做人唔可以咁唔負責任,所以唔俾我請假
原本佢黎我公司樓下接我,但呢隻豬竟然盪失路(我極度懷疑佢係扮野,唔想行咁遠)
一見面我就攬住佢,再踮腳尖錫佢(佢高我成個頭)
之後我地就去左行街,我變左換3公仔,不斷換3俾佢睇。我最後淨係揀左件背心長裙,其他都無買(一來唔想佢洗咁多錢,二來佢揀個d3真係唔係好岩我,全部都好少布)
食完飯,我地又行街,咁佢試3,我咪打算係出面等佢
點知佢叫我入面fitting
我:點解叫埋我入黎?
佢:唔想你一個係出面
我:喔
佢:坐低la
我:喔
佢除3我就手多佢
佢:做咩?
我:手多囉!唔得?
佢:喔
當佢除褲個陣,我就手多咁玩細佬
佢:啜啖佢
我好乖咁啜完就放番好
不過就算佢換好褲都係明顯硬左
佢諗左陣都係放棄唔買住,話最近買得太多3,所以換番3
我又開始手多
我:點解濕哂既?
佢不甘示弱拉我起身,扯高我條裙
佢:俾我睇下你今日著咩底3。(不斷手多)咩濕哂丫?係咪呢度丫?(不斷摷妹妹
跟住佢要我坐低,除左我條底,仲拎手機出黎話要影低妹妹有幾濕(一手拎手機,一手‘ma’大妹妹)
之後就無之後la,著番好3,返屋企(完)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-8-31 07:39 PM 發表 查看引用來源
某星期一佢放假,我本身想請假陪佢,但我星期五已經請左假,佢話做人唔可以咁唔負責任,所以唔俾我請假
原本佢黎我公司樓下接我,但呢隻豬竟然盪失路(我極度懷疑佢係扮野,唔想行咁遠)
一見面我就攬住佢,再踮腳尖 ...
雖然冇埋身肉搏,但睇你咁玩法都好正

邊度可以一齊入fitting?

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-31 10:44 PM 發表 查看引用來源
雖然冇埋身肉搏,但睇你咁玩法都好正
我想埋身肉搏架,俾佢鬧,話我成日都諗住開房

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-31 11:05 PM 發表 查看引用來源
邊度可以一齊入fitting?
個日我同佢行左幾間,得一間有職員係fitting外面,其他都無,兩個人一齊入無人理

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-9-1 10:41 PM 發表 查看引用來源

我想埋身肉搏架,俾佢鬧,話我成日都諗住開房
吓,女朋友成日想同自己開房唔好咩?

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-9-1 10:46 PM 發表 查看引用來源
吓,女朋友成日想同自己開房唔好咩?
我同佢差唔多一星期見一次,有時連一次都無
上次係我book定酒店,局佢陪我

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-9-1 10:52 PM 發表 查看引用來源

我同佢差唔多一星期見一次,有時連一次都無
上次係我book定酒店,局佢陪我
咁又真係見得少啲,如果唯一見嗰次淨係開房又似SP多過拍拖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆