上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.6k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-3-2 08:34 PM 發表 查看引用來源

人夫:唔知會唔會比人 delete post 呢? Profile 吸引嗎?吸引就唔該大家讚我人妻銅體多啲等佢再濕啲....
大特長提小乳暈,二片咀唇吸啜吸啜令靓太扯linlin 祺好凸出,靓太冇肚腩,湯碗33C可以夾腸腸,係肚臍上奶上去乳溝感受靓太的白滑皮膚。。好滑好滑

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-3-2 08:50 PM 發表 查看引用來源
今日一返屋企老婆即刻捉我入房含JJ, 含到我着哂,笑住走出廳攬住女女,今晚有排佢叫.....呵...呵....呵....
靓太囗痕呢,靓太jj 好味嘛,靓太有冇著火呀
硬著吃飯好頂頂,靓太手多揸揸你
個post 引力,動力撩興靓太出好多水水。arararr.....ya.yA...

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-3-2 08:43 PM 發表 查看引用來源
阿嫂身好靚ㄧ啲唔似生過小朋友,加上長提真好想啜又咬!
長提係因為餵人奶後長咗,但仲好啜咗

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-3-2 08:32 PM 發表 查看引用來源
ㄧ路聽靚太淫聲再睇icon真喺j得好爽Thx
乜好好J 咩?明天唔比人delete 再換相....

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-3-2 08:56 PM 發表 查看引用來源

大特長提小乳暈,二片咀唇吸啜吸啜令靓太扯linlin 祺好凸出,靓太冇肚腩,湯碗33C可以夾腸腸,係肚臍上奶上去乳溝感受靓太的白滑皮膚。。好滑好滑
其實老婆38歳有腰有靚波仔,而家仲識享受性愛,出面啲妹妹仔冇得比

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-3-2 09:52 PM 發表 查看引用來源

其實老婆38歳有腰有靚波仔,而家仲識享受性愛,出面啲妹妹仔冇得比
真喺睇唔出有38歳,我重以為3頭,師兄真有性福!

J死人,祈待師兄換i

長提吸埋奶重正,師兄插嫂嫂時有冇狂咇奶

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-3-2 09:52 PM 發表 查看引用來源

大長提好靓

引用:

靓太不是波仔,是有波之人,我估靓太33-35歲是真的
大長提好引人去大啖大啖啜實佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆