上一頁下一頁
發新話題

分手後沉淪過迷亂過....清醒後好想記低呢一切

收藏  |  訂閱
396  45.3k

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-22 10:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_34:
你知架:smile_34:

引用:
原帖由 63021 於 2016-10-23 01:23 AM 發表 查看引用來源

好快就有mood
早呀....mood 呢d野...
今朝心情好好

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 01:39 AM 發表 查看引用來源

質數…真係緊要過量
係呀....之前我覺得玩得多...就會遇到岩...
依家.....我發現原來真係會玩到攰, 好想搵個真係夾到...
一對一而唔係玩完就走果d.....

師姐你個post我都有進....我都好想好似你咁搵個夾到.....:smile_24:

引用:
原帖由 mingming12 於 2016-10-23 01:40 AM 發表 查看引用來源
好既對手真係可遇不可求,有過好經驗係好值得回味。
好o既對手真係好難搵....搵到又要大家夾到....
夾到又要�

引用:
原帖由 mingming12 於 2016-10-23 01:40 AM 發表 查看引用來源
好既對手真係可遇不可求,有過好經驗係好值得回味。
好o既對手真係好難搵....搵到又要大家夾到....
夾到又要對方肯專心對你一個......:smile_19:

引用:
原帖由 abs276 於 2016-10-23 01:48 AM 發表 查看引用來源

咁你又鐘意啲咩口味?
我口味重d.....我唔要小鮮肉...我鍾意有經驗o既...
哈哈.....又要溫柔又要係適當時候大男人....

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 01:59 AM 發表 查看引用來源
回憶總是甜…因為自己只會揀想記嘅去記…
加油啦…肥膩唔係問題咸魚青菜都有 market
最緊要知自己想要咩…:smile_o09:
係呀我記得O既都係開心o既事...唔開心o既我會選擇性去忘記...
可能每個人出現都會令我諗通d野....
師姐, 你幾時再約E出黎ar??

好對手又真係可遇不可求既,但係sp 當中又好難只係得一個對手,好多時候相方都有各自既男女朋友或老公老婆,所以最緊要唔好過界大家keep 好當中關係好好去enjoy 各取所需。

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-23 08:53 AM 發表 查看引用來源
係啊....數量多都未必滿足...不如要個好既仲好啦
停一排先lu~~~
減下肥先......如果唔係俾人話又肥又墮...
就冇人要...:')

引用:
原帖由 mingming12 於 2016-10-23 11:41 AM 發表
好對手又真係可遇不可求既,但係sp 當中又好難只係得一個對手,好多時候相方都有各自既男女朋友或老公老婆,所以最緊要唔好過界大家keep 好當中關係好好去enjoy 各取所需。
sp呢樣野...其實都係講個信字...可能你覺得好荒謬, 不過我就係咁...
好似我對人夫咁....初初呃住佢同J玩,, 我會覺得好刺激, 但一次半次之後我已經唔想再講大話,
我唔係咩道德撚.....只係我覺得玩都要玩得尊重D....
所以我有暗示過....我諗人夫應該估到D....
不過暫時佢都未篤穿我....可能佢自己都覺得唔可以成日陪到我掛~~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆