上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.2k

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-6-19 09:21 PM 發表 查看引用來源
:smile_o11:d人夫做節呀~~~邊得閒貢上黎
係wooorrrr 你啱wooorrr 事關我屋企唔做,唔記得左

大大力揸 啜啜啜

好正啊
無遇過咁撚淫嘅女
J爆

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-18 01:48 AM 發表 查看引用來源

呢對大波波, 我會用繩將你對手紥喺後面, 突出你對大波波, 再會乳夾夾, 再力陰力拉個乳夾, 同時喺你塊賤閪門口放震旦, 等你high high, 但又唔屌你隻賤雞, 吐口水落你乳溝當潤滑黎屌波, 一 ...
:smile_40::smile_40::smile_40:唔洗無得反抗~ 係根本唔會反抗~~~ 享受至真~~~

最鍾意對lin俾lin夾夾住~ 好似特登夾住俾人睇對lin幾咁淫幾咁硬:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 LoveSiuTung 於 2015-6-20 12:57 AM 發表 查看引用來源
好正啊
無遇過咁撚淫嘅女
J爆

點會呀~ 引版都唔少淫賤絲打啦~~~

[quote]原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-20 01:11 AM 發表 查看引用來源

點會呀~ 引版都唔少淫賤絲打啦~~~ [/
quote]

唔夠你甘淫啦..我都好想J你!

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-20 01:10 AM 發表 查看引用來源

:smile_40::smile_40::smile_40:唔洗無得反抗~ 係根本唔會反抗~~~ 享受至真~~~

最鍾意對lin俾lin夾夾住~ 好似特登夾住俾人睇對lin幾咁淫幾咁硬:smile_47::smile_47::smile_47:
睇黎你都好鐘意比人凌虐, 呢味野我超鐘意, 受得住既女女我可以又踩頭, 又尿臉, 灌腸鞭打乜都齊, 唔知你啱玩幾多樣呢?:smile_o01:

support u
u so pretty

好似餵奶咁, 女上男下, 咀就不停啜, 條利不停打圈, 兩手捉住妳對奶好肉緊咁啜, 好似好肚餓咁...哈哈
唔知點解, 總是覺得大乳暈要大大力咁啜佢咬佢先可以另佢HIGH的:smile_39:可惜從未享受過大乳暈

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 11:09 PM 發表 查看引用來源
快d係度公開話我知你想點玩我對大波:smile_40::smile_40:

越淫越得我鍾意呀~~~ 我最鍾意聽人地想點玩弄我依隻臭系架啦~

越回得正越多相~~~

http://holland.pk/i46zn07k
我先會大大力扯到你對lin 起晒頭! 再大大力揸你對奶! 之後用我條摩打脷伙咁舔你乳暈同對lin, 舔到你扯晒 lin 旗再用手指係咁摔你隻淫閪, 一邊噴閪水一邊啜你兩粒lin! 等你高潮起完再起! 最後我碌硬晒既 J 同你玩乳交, 你對lin 旗係咁摔我碌 J 摔到好多精都射晒去你對奶度, 有 D 仲射入你個口度! 射完之後你對奶同我抹乾淨 D 精, 我同你係咁打車輪兩條脷疊脷車到你又再黎高潮, 我又係咁揸你對奶扯你對lin 咁無限次.. 攪到你完全無力為止!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆