上一頁下一頁
發新話題

集郵性女 p.1,7,8,15,21,24 (29/11更新 p.24 友情SP 上集 )

收藏  |  訂閱
358  117.3k

食得開心

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-10-18 10:43 發表 查看引用來源
其實性女鍾意集郵,咁過程通常係點呢?集郵對象通常有兩種,有分玩家同非玩家。

兩者玩法有少少唔同。玩家都係明買明賣,大家純為需要或享受而約戰,上網、clubbing或船P都搵到。呢種係本港郵票,唔罕見但見係靚& ...
Good!! 好既心態唔系個個有! 睇黎我要多d留意妳既post.. 爽快好緊要~~又要怕又要玩, 有時都幾煩..加上我都好鍾意find dinner~~如果有機會~~要同妳去試下`

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-10-27 10:05 PM 發表 查看引用來源

從來不會
好理性:smile_40:好清楚自己想要咩:smile_40:

Hi師姐

咁就好喇!
引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-10-18 10:43 AM 發表 查看引用來源
其實性女鍾意集郵,咁過程通常係點呢?集郵對象通常有兩種,有分玩家同非玩家。

兩者玩法有少少唔同。玩家都係明買明賣,大家純為需要或享受而約戰,上網、clubbing或船P都搵到。呢種係本港郵票,唔罕見但見係靚& ...

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-12 12:51 AM 發表 查看引用來源
楔子:

五星酒店中,我揾到對方wechat send嚟嘅房號。[喀喀]敲門兩聲,門後嘅佢開門,終於見到我呢個熟悉嘅陌生人。

我33,年紀係33,上圍又係33。身材外貌正常:5尺3,46kg,樣 ...
如果可以屌到我高潮我先含爆你?

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-12 08:35 PM 發表 查看引用來源
(續:楔子)
上回:我一路handjob,一路淫聲蕩語同佢講:“你如果可以屌到我高潮我先含爆你”......

其實要屌到我高潮,並非一件難事。佢笑而不語,將我推落床,kiss我之外隻手開始脫我t-back,但唔除紫色性感內 ...
“我求你...屌我!”:smile_47:

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-12 09:24 PM 發表 查看引用來源
(續:楔子)

佢二話不說,一插到底。我舒服地淫嘆一下,哄埋佢耳邊呵氣話:“好舒服啊” 。之後佢定住唔郁,望住我似笑非笑。佢問我:“準備好未?”話未說完,佢就好似打樁機,下下屌到盡。我連聲淫叫呻吟,ࢋ ...
夾下夾下佢!:smile_47:

新account, cd rom一直。

上班睇到落班,一直睇,好appreciated性女嘅為人處事同霖法,人一世,梗係要食啲好嘢先對得住自己,亦remind me of ֝some history...

曾幾何時我都集郵過,享受有technical嘅,有body,有外貌嘅。

好享受集嘅過程同食完之後佢地嘅不捨同回味。同啲player過招,令自己都樂而忘返。

性女繼續,睇多啲我會霖翻多啲"回憶"。thanks a lot.

呢個係邊度識到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆