上一頁下一頁
發新話題

分享自己淫賤既一面...;) 附相+故事.. #12,#78,#305 #358 加左相~

收藏  |  訂閱
498  299.4k

你條小淫娃件唔快的放的淫相上來,你係咪唔吊唔𨥤服,最好影的淫水相出來睇,睇下有幾淫!

回覆 47# 的帖子

嘩,妳皮膚真係好白滑。真係充晒血。

好想吊爆你:smile_47:

睇見都想大大力咁插你

support

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:08 PM 發表 查看引用來源
唔好意思丫咁耐都無番黎 我呢排真係比較忙..
同埋我想話我係覆唔到大家既pm ga.. 不過我都有睇覆某會員,, d相係我自己影ga..當我想比人插既時候就會自拍引誘老公
有個會員send左篇文比我..我好想興趣希望可 ...
扯曬,,,抬高你隻腳  打你pp

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:08 PM 發表 查看引用來源
同埋我想話我係覆唔到大家既pm ga.. 不過我都有睇覆某會員,, d相係我自己影ga..當我想比人插既時候就會自拍引誘老公
打到妳patpat都紅埋呀

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:18 PM 發表 查看引用來源

入一野邊夠餵飽我丫?
咁...係咁入囉

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 18:08 發表 查看引用來源
睇黎你真係好喜歡俾條仔撕暴咁喎~~~

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:18 PM 發表 查看引用來源

入一野邊夠餵飽我丫?
咁就易啦,一於不停地地入,為求令你飽到嘔:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆