上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.3k

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-3-1 05:39 PM 發表 查看引用來源

有咩情趣野呀?
情趣衫仔,role play...etc

看來樓主已經唔使令我們擔心了........

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-3-2 12:42 PM 發表 查看引用來源
看來樓主已經唔使令我們擔心了........
擔心我咩呀?

都是擔心你遇人不熟,或者遇到粗暴對待。是bor,你這幾天點呀?

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-3-3 02:50 PM 發表 查看引用來源

擔心我咩呀?
擔心男人既出發點,動機單純還是另有目的等等.

她還在蜜月期, 希望這男士是真心, 而不是一廂情願. :smile_41:

各位放心啦, 我好好.

佢係一個好體貼既男人, 對我好好. 當我好似細路女咁照顧. 大家唔使擔心我架.
有d朋友係pm同我講, 話我男友可能會愈黎愈粗魯同埋唔錫我. 其實我冇咁既感覺架, 因為佢似然對我好細心, 包括日常生活, 同埋係張床上面.

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-3-4 05:49 PM 發表 查看引用來源
各位放心啦, 我好好.

佢係一個好體貼既男人, 對我好好. 當我好似細路女咁照顧. 大家唔使擔心我架.
有d朋友係pm同我講, 話我男友可能會愈黎愈粗魯同埋唔錫我. 其實我冇咁既感覺架, 因為佢似然對我好細心, 包括日常 ...
哦,咁好,支持,找幸福呀:smile_o12:

第一次由我做主動

尋日下午, 佢個女去左沙田親戚屋企, 男友上左黎屋企同我一齊煮野食啦.
洗完碗, 佢過過下水, 我就靜靜雞入左廚房, 從佢後面攬住佢.
我一隻手掃佢心口, 另外一隻手, 我好大膽呀, 伸左去佢前面下面, 隔住條褲摸佢.

其實我都知道佢有需要既時候, 下面會變大, 但係, 尋日就係我第一次摸佢lor.

跟住佢好快咁整乾隻手, 就擰轉身攬住我錫喇.
我拉左佢入房, 跟住我地上左床, 今次到我騎住佢.
我係佢上面, 同佢係張床度錫錫, 佢塊面俾我d頭包住 (我長頭髮架)
跟住, 我好溫柔咁拉高左佢件運動衫, 錫佢心口.
原來佢都會好感敏架, 我用我條利lam佢兩邊乳頭, 同佢十指緊扣, 唔俾佢郁, 跟住佢抖晒大氣.

我攻擊左佢乳頭一陣, 佢突然起身, 好快咁反轉左我.
我地除晒d衫, 佢又如常咁錫晒我全身, 由膝頭上到肚臍, 由肚臍上到我心口, 跟住去到我頸, 同埋耳仔. (我冇俾佢同我用口lam我下面, 我覺得好污漕)

跟住佢帶左套套, 就想慢慢入黎, 跟住, 我同佢講, "不如試下我幫你入黎"
之後我就好似平時咁瞓係度, 佢係我上面, 兩隻手係我兩邊, 我摸下佢好硬既下面, 對住我好滑既下面. 佢望住我, 插入黎, 但係因為佢冇用手幫手, 佢下面滑走左去後面.

咁我就幫佢手啦, 我輕輕托住佢jer jer 個底, feel到個套好滑, 跟住帶番jer jer個頭去我個窿窿度. 好快佢就滑左入黎喇, 我feel到佢愈黎愈入, 我又摸到佢d毛毛. 之後我就放番開對手, 攬住佢, 對腳棟起左, 迎接佢每一下既動作.....

最後, 佢攬住我喘氣, 我個心好甜, 真係好甜....

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-3-4 06:16 PM 發表 查看引用來源
尋日下午, 佢個女去左沙田親戚屋企, 男友上左黎屋企同我一齊煮野食啦.
洗完碗, 佢過過下水, 我就靜靜雞入左廚房, 從佢後面攬住佢.
我一隻手掃佢心口, 另外一隻手, 我好大膽呀, 伸左去佢前面下面, 隔住條褲摸佢.

...
嘩,好爽哦:smile_o01: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆