上一頁下一頁
發新話題

巨乳難求. 可以搵到自己杯茶既有幾多個? ( P1, P18 , P29 ,P33, P47)更新

收藏  |  訂閱
2.1k  112.4k

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-17 10:11 AM 發表 查看引用來源

哈, 不過我自己都係排骨:smile_o08:
周身肉, 攬實扑 嘩, 乜野觸覺視覺享受都有齊晒
你唔係諗住操fit啲,實現你上次同我講果個plan架咩??

引用:
原帖由 入油強 於 2012-10-17 10:15 AM 發表 查看引用來源

肥西好屌

哈哈 你最肥試過幾多磅

引用:
原帖由 bcm 於 2012-10-17 10:15 AM 發表 查看引用來源

你唔係諗住操fit啲,實現你上次同我講果個plan架咩??
係呀, 所以我咪咁早起身 練氣:smile_o13:~

操完, 食緊早餐, 等夠鐘番工  :smile_o06:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-17 10:16 AM 發表

哈哈 你最肥試過幾多磅
140磅!對波就39左右

引用:
原帖由 入油強 於 2012-10-17 10:18 AM 發表 查看引用來源

140磅!對波就39左右

嘩.. 你食得多過我

我最肥160磅 同我一樣高:smile_o13:

:smile_o15:   各位早晨呀~~~  :smile_o06:

我隻乸以前試過130磅38吋波!
而家減左得120磅,對波得番37吋

引用:
原帖由 入油強 於 2012-10-17 10:23 AM 發表 查看引用來源
我隻乸以前試過130磅38吋波!
而家減左得120磅,對波得番37吋

:smile_o04:  你老婆身材己經係完美~
女人重質不重量 好既一個就夠  :smile_o12:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-17 10:17 AM 發表 查看引用來源

係呀, 所以我咪咁早起身 練氣:smile_o13:~

操完, 食緊早餐, 等夠鐘番工  :smile_o06:
希望你得啦 果個plan,好多女仔都受,
話唔定就係咁識到你0既g級女神 :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2012-10-17 10:27 AM 發表 查看引用來源

希望你得啦 果個plan,好多女仔都受,
話唔定就係咁識到你0既g級女神 :smile_47:
哈哈~~ 唯一既PLAN係咁行架啦~
無第2條路

:smile_30:  係就好LO~我既G級女神~~俾我重遇到佢
一定抄佢牌  

B師姐早晨~  :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆