上一頁下一頁
發新話題

陪我成長的QQ們 (有相)

收藏  |  訂閱
519  217.3k

So pretty good !!!

頂你一野先!!!!!

How I wish to have such a good QQ life !!!!

第十六章  生涯第一QQ

小弟五年多QQ生涯中, 最有意義的就係呢個,
如果全個回憶錄只留一個QQ,
我都會揀佢, 唔你因為佢正,
而係因為佢係我識既第一個QQ.

識QQ既時候佢正係湖南湘譚大學讀緊書,
佢有啲英文功課都係我幫佢做,
兩年前已去左澳洲繼續升學後就冇セ聯絡了,
計落就黎畢業, 希望畢業翻黎俾我FOC一次就好拉~~

QQ雖然唔算太靚, 但都好有气質~

好飄逸~

大學宿舍狗窩里~

湘譚大學~

<<照片絕對獨家, 嚴禁偷相>>

回帖就是鼓勵, 希望能多些聽到C兄的意見!!

.

very good report.

thank you for sharing

引用:
原帖由 mad@mon 於 2006-10-5 11:10 AM 發表
有冇大佬可以 幫我 登記個 qq number 啊. 幫幫手啦. please!!

佢成日話我登記過多(其實1次都登唔到) . 要我稍後再試..

thanksssssssssssssss!
兄弟我幫唔到你拉~
我手上的QQ号都你幾年前登記嫁!!

QQ26  深圳QQ   (QQ6328749xx)

QQ住在深圳, 家底不錯,  
見佢個樣好熟口面, 但始終記唔起似邊個,
QQ性格仍好細路, 好貪玩, 我唔係太鍾意.
不過如果順住脾性食佢應該唔難,
QQ雖然在附錄, 但勝在夠嫩口,  破例登多幾張拉~

.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆