上一頁下一頁
發新話題

男女均可入,請先看#1:覺得女友/老婆好正就會好快射?否則就好耐至射到??

收藏  |  訂閱
628  15.3k

入下bcm
其實外觀對我來講真係會令我既時間有差異,但都要睇狀態同其他因數

引用:
原帖由 maple0528 於 2012-2-6 11:46 PM 發表 查看引用來源

佢鍾意我摸佢心口粒野, 仲講到明要摸牙...
我係新手, 好多野唔知想問男仔牙...
外射同內射, 對男仔黎講, 係米享受感覺差好遠牙? 點解?
我男人通常好攰, 或忍唔住, 就攞番出黎係我肚上面射
但唔知 ...
可能佢係想發洩high完過後既情緒
正如女人會亂抓同抓床單咁

引用:
原帖由 格雷大人 於 2012-2-7 10:38 AM 發表 查看引用來源
入下bcm
其實外觀對我來講真係會令我既時間有差異,但都要睇狀態同其他因數

我男朋友話,咩都假,如果係肥妹就一定起唔到,
就算個肥妹身材好爆or主動都no way,
另外死魚都係~~~

聽左咁多師兄講,結論即係:
(1)身材標準,唔大唔小最好(大波但要走肥):smile_o01:
(2)主動求愛
(3)有小小技巧,如口交

咁就會好快出到,right???

引用:
原帖由 漁夫 於 2012-2-7 10:38 AM 發表 查看引用來源

morning
9X磅身型,D重量ma 落係重點到:smile_o12: :smile_o01:
而家唔得啦,你睇我d相都唔止啦,但食左藥唔係重左好多咋~~
係啦,我左邊張簽名相得唔得,會5會好檬查查

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-7 10:42 AM 發表 查看引用來源

我男朋友話,咩都假,如果係肥妹就一定起唔到,
就算個肥妹身材好爆or主動都no way,
另外死魚都係~~~

聽左咁多師兄講,結論即係:
(1)身材標準,唔大唔小最好(大波但要走肥):smile_o01:
(2)主動求愛
(3)有小小 ...
agree 1,3
但2有小小保留
主動未必一定受
豬公話肥妹一定起唔到咁搞笑

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-7 10:43 AM 發表 查看引用來源

而家唔得啦,你睇我d相都唔止啦,但食左藥唔係重左好多咋~~
係啦,我左邊張簽名相得唔得,會5會好檬查查
其實似家避孕藥既幅作用已經細咗好多

引用:
原帖由 格雷大人 於 2012-2-7 10:45 AM 發表 查看引用來源

agree 1,3
但2有小小保留
主動未必一定受
豬公話肥妹一定起唔到咁搞笑

佢要求係有d肉地,小肥果種,過左130磅就唔好攪咁話:smile_o01:
主動唔好咩:smile_o08:

引用:
原帖由 格雷大人 於 2012-2-7 10:47 AM 發表 查看引用來源

其實似家避孕藥既幅作用已經細咗好多

係,我去診所買,夠穗陣

入下b豬先...

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-7 10:48 AM 發表 查看引用來源

佢要求係有d肉地,小肥果種,過左130磅就唔好攪咁話:smile_o01:
主動唔好咩:smile_o08:
睇比例啦,不能以數字作準

太主動會失去大男人既感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆