上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

引用:
原帖由 terry609 於 2011-6-22 09:12 PM 發表 查看引用來源
樓上C CHING~~又唔駛咁激......

未當個故仔咁睇囉:smile_o12:
邊有人咁不知廉恥架!!!!!!!!!! 唉!

真係呢~~寸人又吾睇人既Post ~~樓主一早講左兩個仔跟左前夫,目前係一個人住~~~真係吾明呢度咁Q多呢D攪事份子,攪攪震攪到D師姐吾敢放開懷抱講真話。:smile_39: 煩X到呢~~

引用:
原帖由 teruterubozu 於 2011-6-22 09:14 PM 發表 查看引用來源

我已經收左火,頭先被扣分果個回應係仲激。:smile_46:
之見個條我睇唔到添:smile_o01: ~~慢左幾拍~~哈

hey  sexboss,
我有 d 意見, 唔知妳會覺得受唔受.
第一, 現今既年代唔再同廿十年前一樣, 唔會太多人去在意男女年齡既差距. 唔明妳仲可以有咁守舊既思想. 如果 b 先生中意果個係 18 / 20 既女仔, 咁 b 先生既家人就唔反對 ?  咁會唔會又到女方既家人唔中意呀 :smile_o10:
第二, 我個人覺得如果係雙方都愛對方, 反而女方既年齡大一些, 婚姻既和諧度仲會高 d , 長久 d.  妳諗下, 男性一般去到45以後, 性能力就會漸漸下降, 而女方反而會樂此不疲. 咁睇, 女方大男方十年, 唔係正正中和番呢個生理問題咩:smile_o13:
第三, 女方年齡大些, 處事會比較成熟, 爭拗都會小 d 啦:smile_o01:
唔知妳覺我點睇呢 ?

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-22 10:24 AM 發表 查看引用來源
唔......正如你所講,40歲先有高潮佢地都唔知係唔係男人;我可以講......之前2個男友我唔覺得佢地好囉。同佢地一齊,可能係自己犯帴,或自討苦吃啩。  
唔好意思,踩左妳前夫同前男友.其實我係講好多男人都唔能夠為佢地d女人帶來性福;反之,女人亦然.此乃上天作弄人.

以妳的智慧,妳心中了然,這可能是一無花果,但妳仍抱着一絲希望,那怕是那一丁點.以愚見,若妳拋開那麼一丁點的希望,妳的性福或生活或會更加開心;無為而為,無後顧之懮.:smile_13::smile_45:

引用:
原帖由 earth2011 於 2011-6-22 09:37 PM 發表 查看引用來源
hey  sexboss,
我有 d 意見, 唔知妳會覺得受唔受.
第一, 現今既年代唔再同廿十年前一樣, 唔會太多人去在意男女年齡既差距. 唔明妳仲可以有咁守舊既思想. 如果 b 先生中意果個係 18 / 20 既女仔, 咁 b 先生既家人就 ...
你好似是外星人,不食人間煙火.

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-22 04:45 PM 發表 查看引用來源

哼........試過你就知我犀利,晚晚諗住我個咀都似!!!:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o12:
咁勁, 我都想試下喎 :smile_o05:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-22 11:09 AM 發表 查看引用來源
你估我冇想過咩!你話年齡唔係問題,你有冇試過比人指住鬧”你以前做過人阿二架,你又離過婚,又生過仔,你要攪唔好攪我個仔,好唔好?”又有冇試過行行吓街,見到佢媽媽,我地同她打招呼,但換來的只有她的冷 ...
社會道德之所以然.:smile_27:

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-22 09:37 PM 發表 查看引用來源

唔好意思,踩左妳前夫同前男友.其實我係講好多男人都唔能夠為佢地d女人帶來性福;反之,女人亦然.此乃上天作弄人.

以妳的智慧,妳心中了然,這可能是一無花果,但妳仍抱着一絲希望,那怕是那一丁點 ...
你講野講得咁玄, 相信冇咩人睇得明, 係都係去宗教版度發言好 d :smile_o01:

Boss 你好索喎, 皮膚又白, 腳又長, 簡直美女一名.
引用:
原帖由 catlove1234 於 2011-6-22 09:53 AM 發表 查看引用來源

呢個手袋係今年新款噃。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆