上一頁下一頁
發新話題

~生~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  65.0k

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:04 AM 發表 查看引用來源
早前有報道指摩連奴
與球會高層華丹奴不和,更言之鑿鑿表示摩帥將於季後離隊。不過,該名已兩奪歐冠盃
的主帥日前重申,他覺得自己已完全掌管皇馬的一切,並希望留在球隊直至合約完結。「假若他們不主動解僱我,我 ...
佢返英超又會有一場好戲睇~~~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 04:06 AM 發表 查看引用來源

最攬憎 d 老細足球 ~ ~ ~撐摩佬回流... 最好就係費Sir 退休... 摩佬教曼聯
你估曼聯班主會唔會放水俾佢買咁多球員咩~~返去車仔會好好多~話晒油王撐住~

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:04 AM 發表 查看引用來源
由邊到去邊到先
我屋企個度有車的話, 去西隧十五分鐘, 城隧十二分鐘, 屯門半小時, 旺角十分鐘... 上龍翔道十分鐘...
咁你估我住邊度呀啦

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:04 AM 發表 查看引用來源
半買既公屋又算唔算係公屋呢?
算:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:08 AM 發表 查看引用來源
你估曼聯班主會唔會放水俾佢買咁多球員咩~~返去車仔會好好多~話晒油王撐住~
曼城:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:08 AM 發表 查看引用來源
有邊間球會下下俾錢買呀.. 油王都開始缺水.. 除非佢去頂文仙尼.. 要一開波個季有冠軍就有戲睇

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 04:09 AM 發表 查看引用來源

我屋企個度有車的話, 去西隧十五分鐘, 城隧十二分鐘, 屯門半小時, 旺角十分鐘... 上龍翔道十分鐘...
咁你估我住邊度呀啦
高樂花園?

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:09 AM 發表 查看引用來源
算:smile_o01::smile_o01:
咁咪係囉~~~~~所以我同人講我係住係公屋

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:10 AM 發表 查看引用來源
高樂花園?
邊度黎架

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 04:12 AM 發表 查看引用來源

邊度黎架
呢個反應笑左:smile_03::smile_03::smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆