上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

多謝分享...睇到我HIGH爆

引用:
原帖由 CCandy 於 2011-2-17 08:08 PM 發表 查看引用來源
我又想摸
等夏天啦!
到時係沙灘認得我就比你摸:smile_41:

引用:
原帖由 my神 於 2011-2-18 01:39 AM 發表 查看引用來源
多謝分享...睇到我HIGH爆
咁你打佐幾多次飛機先?下?:smile_o05: :smile_o05: :smile_o10: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-18 02:49 AM 發表 查看引用來源

等夏天啦!
係咪真袈?我要你除晒衫褲企響我前面,我就由頭慢慢咁摸樂去到腳袈,摸摸下我好可能引唔到會用條奶下啜下錫下袈,喜喜,,,,,,,,,,,不過唔準你射袈,射就即刻殺死你袈..............:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o12:

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 18-2-2011 02:49 發表 查看引用來源

等夏天啦!
點認得呀 你張相又無樣睇~

引用:
原帖由 CCandy 於 2011-2-18 09:40 AM 發表 查看引用來源

點認得呀 你張相又無樣睇~
哎呀,人地樓主都話明如果你認得佢就比你摸洛,即係話如果唔認得,就無得無摸囉...........:smile_o10: 除非你唔理三七廿一,係又摸唔係又摸囉,乜都摸,個個都摸囉.........:smile_o05:

拿,咁啦,樓主,到時如果你係沙灘殊見到疑似係我咁sexy既物體,妞下妞下咁著住三點式就過黎你前面,貼到好埋好近你細佬,然後係你耳仔邊細細聲問你識唔識得一個叫SexyStuff既靚女個時,咁你識do啦下...............:smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 10:43 AM 發表 查看引用來源

哎呀,人地樓主都話明如果你認得佢就比你摸洛,即係話如果唔認得,就無得無摸囉...........:smile_o10: 除非你唔理三七廿一,係又摸唔係又摸囉,乜都摸,個個都摸囉.........:smile_o05:

拿,咁啦,樓主,到 ...
哈哈...聽落都好正呀~:smile_22:

我又摸..我又摸...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 11:07 AM 發表 查看引用來源

哈哈...聽落都好正呀~:smile_22:

我又摸..我又摸...:smile_30: :smile_30:
唔,咁你認得佢對強勁既胸肌先有得摸喎,沙灘咁多大隻佬,都唔係易,你咪話:smile_o12:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 11:19 AM 發表 查看引用來源

唔,咁你認得佢對強勁既胸肌先有得摸喎,沙灘咁多大隻佬,都唔係易,你咪話:smile_o12:
到時唔理得咁多喇....好似你咁話...係又摸唔係又摸先得! 唔好執輸啦!:smile_40:

咁一係樓主你就要整d 記認出黎比我地認下啦! 唔洗煩~:smile_30:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 11:51 AM 發表 查看引用來源

到時唔理得咁多喇....好似你咁話...係又摸唔係又摸先得! 唔好執輸啦!:smile_40:

咁一係樓主你就要整d 記認出黎比我地認下啦! 唔洗煩~:smile_30:
哇,你估真係又摸唔係都摸咩?好似人地歡樂滿東華咁丫?即係乜?係又做,唔係又做囉!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆