上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.0k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 12:05 PM 發表 查看引用來源

係呀~佢每次做服務都做到好足~矛偷懶~吾會似熟賣熟~真係好抵鍚架:smile_o09:

你知吾知安徵人鍾意啲咩架~幫下東尼啦~我知佢想買禮物過去的~始終兩手fingfing吾係咁好既:smile_13: :smile_13:  
大陸人最興買一pack鮮奶或者一pack蜂蜜那些送禮

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 12:07 PM 發表 查看引用來源

就算矛花紅都係咁易比少少啦~心意黎之麻  
比就實比, 佢都知我供緊層樓, 其他錢又係股票到, 過年會同佢落香港走一轉去親戚到拜下年一齊收紅包 :smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-26 12:09 PM 發表 查看引用來源

大陸人最興買一pack鮮奶或者一pack蜂蜜那些送禮
東尼~參考下啦~:smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-26 12:12 PM 發表 查看引用來源

比就實比, 佢都知我供緊層樓, 其他錢又係股票到, 過年會同佢落香港走一轉去親戚到拜下年一齊收紅包 :smile_30:
最緊要大家開心:smile_15:

我過年都會上去派錢

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 12:17 發表 查看引用來源

我過年都會上去派錢  
係咪一排尿兜逐個俾你野幾下:smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 12:14 PM 發表 查看引用來源

東尼~參考下啦~:smile_38:  
多謝晒你地,龍兄真係知我心意,始終兩手fingfing唔係咁好過唔到自己

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-26 12:21 PM 發表 查看引用來源
係咪一排尿兜逐個俾你野幾下:smile_47:
車車兄講D野真係...:smile_42:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-26 12:30 PM 發表 查看引用來源

多謝晒你地,龍兄真係知我心意,始終兩手fingfing唔係咁好過唔到自己
吾駛客氣

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-26 12:31 發表 查看引用來源

車車兄講D野真係...:smile_42:
媽咪帶囡囡入房吖嘛

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-26 12:17 發表 查看引用來源

我過年都會上去派錢  
呢度都派d 啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆