上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.4k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:36 PM 發表 查看引用來源

我個人認為有陪份OK...我次次去都係3,4...冇5....我覺得3果批重正過4果托...房就係你講果個價...個埸我聽我D FD講話OK安全喎...我去咁多次都矛事:smile_o11:
收到,多謝你

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:51 PM 發表

我冇講過話我鐘意玩乾包囉...係你講架囉:smile_o16:
係啦!  我屈你喇~~:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 04:54 PM 發表 查看引用來源

係啦!  我屈你喇~~:smile_o05:
好彩你認姐...幾驚你唔認呀:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 04:53 PM 發表

佢鐘意用冰鮮JJ...你理得佢姐:smile_o01:
:smile_o03: , 冷臟d精咋,
你唔好衝動切條jj去雪呀~~:smile_o16:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 05:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: , 冷臟d精咋,
你唔好衝動切條jj去雪呀~~:smile_o16:
佢講緊你岩岩話切JJ果單野喎...你睇清楚先答啦:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 05:03 PM 發表

佢講緊你岩岩話切JJ果單野喎...你睇清楚先答啦:smile_o11:
佢話要留種呀~~你都唔聽書~~:smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 05:08 PM 發表 查看引用來源

佢話要留種呀~~你都唔聽書~~:smile_o02:
係咩...:smile_o16:

嘩,輝哥同老青都幾吹得吓喎:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 05:16 PM 發表 查看引用來源
我同佢識左幾百年架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 05:16 PM 發表
不過無你咁煎業咁囉~~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆