上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.2k

早晨.......:smile_o15:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-31 11:49 PM 發表 查看引用來源
今晚再同一個朋友講租屋的問題!  我朋友見過她,,

comment 是

1) 條女好估惑,....... 信唔過
2) 一起差不的一年(去年6月5日認識的), 從來唔俾我上佢屋企,....... 有問題
3)從沒有像最近那麼緊張, 痴我的,.... ...
169兄, 好高興你己找出左結論,後面點做相信你會處理好的.  我個人對女女喜歡賭博真的很反感,尤其賭輸仍要叫人去填債,這行為我實在接受唔到,加上此女背境復雜,好多野你會估計唔到,為個人安全計.....速逃為妙.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-1 08:53 AM 發表 查看引用來源
早晨.......:smile_o15:
高佬............早晨, 你估今日龍兄會否露面?

少左正義龍响度.......就好似欠左一d野:smile_o16:

仲有十一日....................:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-1 09:46 AM 發表 查看引用來源
169兄, 好高興你己找出左結論,後面點做相信你會處理好的.  我個人對女女喜歡賭博真的很反感,尤其賭輸仍要叫人去填債,這行為我實在接受唔到,加上此女背境復雜,好多野你會估計唔到,為個人安全計.....速逃為妙.
條女從來不準169兄上企家,肯定有野,最有可能糸有狼犬,禾民出來玩或包女都系求開心,為何要自尋煩惱呢?最討厭d人,輸吾起,但要賭。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-1 09:58 AM 發表 查看引用來源

條女從來不準169兄上企家,肯定有野,最有可能糸有狼犬,禾民出來玩或包女都系求開心,為何要自尋煩惱呢?最討厭d人,輸吾起,但要賭。

好多睇法禾們都很一致啊.....例如說到鮑魚,都會心跳...哈哈!

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-1 09:52 AM 發表 查看引用來源
仲有十一日....................:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:  
三日应該要回來了.....但是..

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-1 09:52 AM 發表 查看引用來源
大家有冇朋友被「餅」經驗,約5,6年前,有個朋友與他一班蟲友去長安玩,每人帶一條女反房,禾的朋友因食夜宵,遲左返房,避過被「餅」,企有3個朋友要每人拿一「餅」野出來屬身。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-1 10:06 AM 發表

大家有冇朋友被「餅」經驗,約5,6年前,有個朋友與他一班蟲友去長安玩,每人帶一條女反房,禾的朋友因食夜宵,遲左返房,避過被「餅」,企有3個朋友要每人拿一「餅」野出來屬身。

http://i1.hk/d/images/r ...
我只係試過......玩完飲醉左.....揸車撞左.......要吹波波.......中左.......扣了3小時........搵人過黎幫手.......俾左5餅......:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆