上一頁下一頁
發新話題

好長兩個近似經歷一次過出...."足球比賽帶給我的bonus"

收藏  |  訂閱
855  43.6k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-4-3 01:23 PM 發表 查看引用來源

佢要做大個女a ma:smile_o10: :smile_o10: :smile_o05:
大個女...就見硬野啦...軟o既就唔好見咁多啦...會發惡夢架:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 01:28 PM 發表 查看引用來源
嘩卡卡....原來係咁...我相信無男人見到妳重係軟....如果有切咗佢啦...都用唔到架喇!!!!
我上個ex .... 都唔見得佢好興奮....:smile_39:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 01:24 PM 發表 查看引用來源
多謝...我明白妳嘅意思,一路以嚟我都唔鍾意同人爭,但今次我好想去爭,唔知點解今次我想爭,之前我出過兩個post係我唔爭...我好後悔,我唔想再令自己後悔......其實限期我有俾自己...我同佢只不過係1個月左右 ...
明白:smile_34:
有機會再去返有關post再傾

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 13:32 發表 查看引用來源
無妳差dd....妳好似唔多理我咁.....
hey~~ 我見咁多人同你吹水
通常我撩人都無人理我的

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-4-3 13:32 發表 查看引用來源

我係支持man 的..不過無阻rooney
我like 離x浦...

引用:
原帖由 lovevk 於 2010-4-3 01:33 PM 發表 查看引用來源

大個女...就見硬野啦...軟o既就唔好見咁多啦...會發惡夢架:smile_o13::smile_o13:
知喇, 開始大開眼界喇.... :smile_o05:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 01:26 PM 發表 查看引用來源
哈哈!!!ok...ok...我怕妳冷親...
我有肥厚o既肥肉, 唔驚:smile_34:

引用:
原帖由 lovevk 於 2010-4-3 01:33 PM 發表

男仔掉轉的...like軟林林的:smile_o05:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-4-3 13:34 發表 查看引用來源

hey~~ 我見咁多人同你吹水
通常我撩人都無人理我的
no...我有架....妳唔知啫...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 01:29 PM 發表 查看引用來源
無其他....讚下咁多位美女,係男人見到都心動....包括妳....
......哦.....
咁你話係就係啦.....童軍.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆