上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  41.8k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-24 03:20 PM 發表 查看引用來源

你錦樣講,=話,,曼聯作客蠃波、、、1.5賠

自家威咩哂飛,拖埋隻衆威旺......夠買3G票

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-24 03:25 PM 發表 查看引用來源

差不多每天都要訓一訓,養精嗎

養精........巧呀!:smile_o03:

高佬............撹惦左你個秘書末..........

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-24 03:20 PM 發表 查看引用來源

你錦樣講,=話,,曼聯作客蠃波、、、1.5賠

錯!係曼聯主場利物甫,easy win

午安呀...各位船員, 差唔多吹左1/4喇, 都未有一個好的沉船故事...好失望呀...大部分都係火星文的...哎... :smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-24 03:13 PM 發表 查看引用來源
料從何來? 是否大話精比你?
朋友識過馬主

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-24 13:42 發表 查看引用來源
西有西味巧正常,但企係西有油魚C味:smile_o16:
我以前都試過有條女下面有魷魚絲味
但係正經香港女黎喎.......

由此推論,應該同有病冇關

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-3-24 03:35 PM 發表 查看引用來源
午安呀...各位船員, 差唔多吹左1/4喇, 都未有一個好的沉船故事...好失望呀...大部分都係火星文的...哎... :smile_39:
肥丹尼斯 你好,  講你既沉船聽聽?

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-3-24 03:36 PM 發表 查看引用來源

我以前都試過有條女下面有魷魚絲味
但係正經香港女黎喎.......

由此推論,應該同有病冇關
咁我陳完都冇肚痾, 但陣味臭過重慶大厦搭電梯

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-24 03:28 PM 發表 查看引用來源
自家威咩哂飛,拖埋隻衆威旺......夠買3G票
如果三甲不入..我就吳叫G:smile_o04: (今個月):smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆