上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.1k

引用:
原帖由 tckjacky 於 2010-1-22 06:12 PM 發表 查看引用來源
為支持joe兄,小弟第一個報2/3團!!!joe兄,明天見!!
多謝!多謝!:smile_o09:

引用:
原帖由 eric415 於 2010-1-22 06:01 PM 發表 查看引用來源
JOE 你去CA 那裹唱K呀.
明白你的苦衷!呵呵!那下次再見啦!:smile_o11:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-1-22 05:52 PM 發表 查看引用來源

FUN兄,明天CA唱K啊!考慮成點呢?GO GO GO啦! :smile_o03:

DAVID兄,你不是去了坐14日呀?:smile_o07:

各位老相好,如你有幸見此留言,又想JOIN,請馬上CALL我!:smile_o13:

過了明天,囡囡就大舉 ...
上次去x未, 實在太失望啦, 想去別的地方呀~~:smile_o13:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-22 07:33 PM 發表 查看引用來源

上次去x未, 實在太失望啦, 想去別的地方呀~~:smile_o13:
你上次是找誰訂房的呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-1-22 09:27 PM 發表 查看引用來源

你上次是找誰訂房的呀?:smile_o10:
幫你個女朋友訂呀, 1月2呀, 星期六黎, 仲羸左個唱歌比賽添呀, 但送間中房就得欴後嗰3日用得~~:smile_40:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-22 10:14 PM 發表 查看引用來源

幫你個女朋友訂呀, 1月2呀, 星期六黎, 仲羸左個唱歌比賽添呀, 但送間中房就得欴後嗰3日用得~~:smile_40:
你唱嗎?厲害啊!她..........................我女朋友?:smile_o05:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-1-22 10:36 PM 發表 查看引用來源

你唱嗎?厲害啊!她..........................我女朋友?:smile_o05:
不是我唱, 是我朋友唱, 唉, 嗰晚我地一個都冇帶走呀, 真係好辛苦先簡得落手~~:smile_13:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-22 10:59 PM 發表 查看引用來源

不是我唱, 是我朋友唱, 唉, 嗰晚我地一個都冇帶走呀, 真係好辛苦先簡得落手~~:smile_13:
等我明天問下佢,果日攪咩先!:smile_o10:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-19 09:03 PM 發表 查看引用來源

美寶, 我去過, 真係唔多掂喎~~:smile_14:
留意拖住客落鐘d MM 啦:smile_44:

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-1-23 12:01 AM 發表 查看引用來源

留意拖住客落鐘d MM 啦:smile_44:
唉, 唔通睇住樓梯口咩, 嗰晚仲要衰到問佢有冇囡囡落鐘帶黎睇下都話冇呀~~:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆