上一頁下一頁
發新話題

(^.^)"

收藏  |  訂閱
891  36.7k

引用:
原帖由 hung14 於 2009-9-26 02:21 AM 發表 查看引用來源

我唔想成個身食蛋糕:smile_o13:
你叫團長唔蛋糕,要食乳豬:smile_o11:

講開又講,成個星期都唔見左joe哥既....

引用:
原帖由 hung14 於 2009-9-26 02:26 AM 發表 查看引用來源
講開又講,成個星期都唔見左joe哥既....
阿JOE 在大陸工作,時不時才回港既:smile_o11:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-26 02:28 AM 發表 查看引用來源
阿JOE 在大陸工作,時不時才回港既:smile_o11:
如果我係大6造野,,,就一定出事喇.........一定成日個心都去左玩

引用:
原帖由 hung14 於 2009-9-26 02:31 AM 發表 查看引用來源

如果我係大6造野,,,就一定出事喇.........一定成日個心都去左玩
話時話CHING 何時帶我到珠海夜遊呀:smile_o13:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-26 02:33 AM 發表 查看引用來源
話時話CHING 何時帶我到珠海夜遊呀:smile_o13:
c兄又知我熟果頭喎:smile_o12:
不過呢期全部收晒檔...:smile_o08: .....我唔想join15日既毫華團

引用:
原帖由 hung14 於 2009-9-26 02:39 AM 發表 查看引用來源

c兄又知我熟果頭喎:smile_o12:
不過呢期全部收晒檔...:smile_o08: .....我唔想join15日既毫華團
系珠海酒吧街浦.唔熟珠海搵鬼信呀:smile_o01:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-26 02:43 AM 發表 查看引用來源
系珠海酒吧街浦.唔熟珠海搵鬼信呀:smile_o01:
之前係果邊造野造左一年....一星期7日滾左5日....:smile_o05:

引用:
原帖由 hung14 於 2009-9-26 02:45 AM 發表 查看引用來源

之前係果邊造野造左一年....一星期7日滾左5日....:smile_o05:
你系唔系用發票開數:smile_o01:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-26 02:53 AM 發表 查看引用來源
你系唔系用發票開數:smile_o01:
:smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44:
你係我老闆既話,我真係死俾你睇...:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆