上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 57

收藏  |  訂閱
1.5k  26.3k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-10 07:44 PM 發表 查看引用來源

仲一陣......拿拿聲食d 野...食完藥好快d休息下啦...:smile_o02: :smile_o02:
剛剛食左藥啦.....會休息架啦

心宜有病呀:smile_30:

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-8-10 07:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 主人叫到,藍藍即到~
wa,,你個籃籃..,,去左溝女ar.,..咁多日唔見你:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-10 07:57 PM 發表 查看引用來源
心宜有病呀:smile_30:
yy,,,你都離左呀

原來sat...都開始作sick,唔緊得無咩mud,又頭痛,,今日下午先起燒:smile_27:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-10 07:58 PM 發表 查看引用來源

yy,,,你都離左呀

原來sat...都開始作sick,唔緊得無咩mud,又頭痛,,今日下午先起燒:smile_27:
唔怪得你咁靜啦.......:smile_42: :smile_42:

飯前入 :smile_o13:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-10 08:00 PM 發表 查看引用來源
唔怪得你咁靜啦.......:smile_42: :smile_42:
咁比起平時又真喺靜左好多ge:smile_30:

琴日我都仲頭痛咁,仲而為飲左假酒,好攬笑:smile_30:

今日先知原來作病:smile_27:

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-8-10 08:04 PM 發表 查看引用來源
老青,嘩嘩 ~

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-8-10 08:04 PM 發表 查看引用來源
alex你今日傾傾下連影都無埋:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-8-10 08:05 PM 發表 查看引用來源

老青,嘩嘩 ~
好耐無見啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆