上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第26回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY &8月6日俊宏軒大排檔

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-3 12:25 PM 發表

咁鬼忙??
佢地都唔會早開始架喎
8月-9月開始好忙....
有個大project 傾緊.....

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-3 12:25 PM 發表 查看引用來源

一樣啫
仲有半個鐘咋

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-3 12:25 PM 發表

睇情況架嘛....到時我會好有矜持架喇
你一向都有矜持架喇...... :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-3 12:25 PM 發表 查看引用來源

星期4...我好想到........要睇下開會開到幾點..記得留幾件雞過我.....我儘早飛返落黎:smile_30: :smile_30:
無問題啦............:smile_30: :smile_30: KFC:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 3/8/2009 12:27 發表 查看引用來源

好呀:smile_47:
不過好大機會都要入黎元朗架喎
去邊打都無所謂...有得打咪得囉~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-3 12:29 PM 發表 查看引用來源
無問題啦............:smile_30: :smile_30: KFC:smile_30: :smile_30:
:smile_22: :smile_22: 我係要蔥油雞呀~~

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-3 12:26 PM 發表 查看引用來源

9點開始呀?
係呀,留兩隻雞,分4次上:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-3 12:27 PM 發表 查看引用來源

8月-9月開始好忙....
有個大project 傾緊.....
oh....咁呢段期間辛苦哂你喇
真係百忙之中抽時間叫雞食呀  
9月之後就閒d 呀?

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-3 12:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_22: :smile_22: 我係要蔥油雞呀~~
知道喇:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-3 12:28 PM 發表 查看引用來源

你一向都有矜持架喇...... :smile_30: :smile_30:
你咁留意我架咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆