上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.7k

亞嫂試過3P停唔到:smile_47:

要求加入

亞嫂仲有無叫你再玩3P呀, C hing ,有的話想唔想試其他人,如有可揾我

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-19 03:55 PM 發表
亞嫂試過3P停唔到:smile_47:
唔係只嫂試過唔停得,,好多女都係,,,第一次玩,,又講有冇攪錯係咪變態呀,,但有左第一次,,,,睇佢玩個死樣high爆,,,

回覆 66# 的帖子

絕對同意!我都有關於這些的經歷,不過在大陸酒店,可能在大陸心理上比較放,我的朋友事先藏身衣櫃內睇我和老婆造愛!非常刺激!

引用:
原帖由 大力金剛 於 2009-8-19 04:41 PM 發表 查看引用來源

唔係只嫂試過唔停得,,好多女都係,,,第一次玩,,又講有冇攪錯係咪變態呀,,但有左第一次,,,,睇佢玩個死樣high爆,,,
d女人初初玩就話驚驚地,玩落佢仲大胆過男人!不過有時總會扮下怕羞,呢d都好正常,不過最好又唔好拆穿佢地扮野 :smile_47:

引用:
原帖由 wnw36tits2006 於 2009-8-19 05:35 PM 發表 查看引用來源
絕對同意!我都有關於這些的經歷,不過在大陸酒店,可能在大陸心理上比較放,我的朋友事先藏身衣櫃內睇我和老婆造愛!非常刺激!
咁你朋友睇睇下有冇走出黎玩埋一份:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 andy2006lee2006 於 2009-8-19 04:39 PM 發表 查看引用來源
亞嫂仲有無叫你再玩3P呀, C hing ,有的話想唔想試其他人,如有可揾我
佢梗有提出過啦,不過就一定唔會搵唔識得既對手!

引用:
原帖由 大力金剛 於 2009-8-19 03:32 PM 發表 查看引用來源

佢一定會繼續玩呀,,呢d一定會上引,,除非揾唔到對手車,,有對手一定會繼續唔會停
呢味野玩開就好難唔想再試,實在好9刺激好好玩:smile_47: :smile_47:

下次目標有我d老友...........麻雀腳 兩男兩女4p:smile_47: :smile_47:

唔知呢D人係咩心態呢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆