上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.6k

各位船員...下午好...:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-23 02:28 PM 發表 查看引用來源

個心唔舒服就實有架啦...你不要太緊張...如果佢既行為係對辦...冇MUD古怪野...就唔好太多疑...佢做呢行實會接觸到好多客人...不能避免...你太緊張盞影響你倆之間的感情...同埋你倆相隔兩 ...
尋晚講電話
忽然間佢問我.... 如果同我結婚.... 我可以比到咩佢

好奇怪

引用:
原帖由 Zeta336 於 2009-9-22 10:33 AM 發表 查看引用來源
小弟都認唔住出 post 了
話說五月第一次去 K 場玩.....咁就沉左了......七月果陣陪左佢返鄉下湖南...見埋家長.....
甘快?好趕時間呀?

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-24 11:25 AM 發表 查看引用來源

尋晚講電話

好奇怪
又係幾句....師兄..可以放手喇..... :smile_13:

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-24 11:25 AM 發表 查看引用來源

尋晚講電話

好奇怪
呢條問題好深奧播,聽落...有意思

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-24 11:25 AM 發表 查看引用來源尋晚講電話忽然間佢問我.... 如果同我結婚.... 我可以比到咩佢好奇怪
唔奇怪, 你之前話接受唔到佢既工作嘛, 咁佢咪問你俾到乜野佢, 條件OK咪上岸跟你咯!

引用:
原帖由 temp4321 於 2009-9-24 03:13 PM 發表 查看引用來源

唔奇怪, 你之前話接受唔到佢既工作嘛, 咁佢咪問你俾到乜野佢, 條件OK咪上岸跟你咯!
咁就死得啦...
唔識答:smile_13:

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-9-24 03:21 PM 發表 查看引用來源咁就死得啦...唔識答:smile_13:
咁咪衡量下自己既能力再開出相應既條件睇下佢制唔制羅, 如果唔制就斬攬啦, 人地要返工食飯係無可厚非, 唔到你唔接受!

有講有笑好閒架咋, 打情罵悄都係咁, 我聽得多都慣左咯!

要睇你點講,要有點技巧,我覺得不能隨便開條件,
條件一出,就初步定下了「包養」關係。
師兄應先看你能不能接受她現在的工作,
如果能接受,你就只需負好自己的責任,並嘗試諒解、相信她。
不能接受,就要明確向她表示你在你兩人關係之間能「負責」什麼,
而不是你會保證「提供」什麼,也不會支撐她的生活。
你列明你的底線,交給她選擇,如果她要求的不是你能提供的,
師兄多喜歡她已沒關係了

回覆 339# 的帖子

佢問結婚俾到乜俾佢嘛, 老公養老婆唔算包養卦.

如果師兄根本無咁既打算, 簡單d答佢未想結婚住耍左佢咪ok咯.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆