上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 53,8月1號食蚧粥加唱k,有意請報名

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 04:23 PM 發表 查看引用來源
我地2師姐弟真係好慘呀, 你仲慘過我, 唔知咩事都陪喊:'):')
矛相干啦...見到妳咸...禾又想咸...:'):')

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-23 04:21 PM 發表 查看引用來源

又睇故仔:smile_42: :smile_42:
清楚d丫ma:smile_o13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 04:30 PM 發表 查看引用來源

清楚d丫ma:smile_o13:
我文盲

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-23 04:29 PM 發表 查看引用來源

矛相干啦...見到妳咸...禾又想咸...:'):')
真係難為了師弟喇:') :') :')

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-23 04:26 PM 發表 查看引用來源

我咪係小豬wing囉...haha   
好得意呀,,,,,豬仔你笑得幾咁開心

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-23 04:31 PM 發表 查看引用來源

我文盲
成件事好簡單...

q太太介紹心宜比我識..咁我向心宜表白啦..

點知比心宜拒絕左..咁我知心宜身邊又多壯男喎...咁我咪驚囉...

咁q太太咁就話我傷左佢心la:smile_o03: :smile_o03:

傷心果個應係我丫:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 04:36 PM 發表 查看引用來源

成件事好簡單...

點知比心宜拒絕左..咁我知心宜身邊又多壯男喎...咁我咪驚囉...

咁q太太咁就話我傷左佢心la:smile_o03: :smile_o03:

傷心果個應係我丫:sm ...
衰人...你正一衰人黎架    
skip 左咁多野唔講:'):'):')

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 04:38 PM 發表 查看引用來源

衰人...你正一衰人黎架    
skip 左咁多野唔講:'):'):')
咁你補充啦:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 04:36 PM 發表 查看引用來源

成件事好簡單...

傷心果個應係我丫:sm ...
你又修心D咩AR:smile_03:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-23 04:35 PM 發表 查看引用來源

好得意呀,,,,,豬仔你笑得幾咁開心
多謝心宜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆