上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[144]

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-17 01:55 PM 發表 查看引用來源
你錯晒啦...........送蛋糕比你係我HONEY......RITA, 同你講生日快樂個個係利利妹:smile_45: :smile_45:
太開心....睇錯.......:smile_35:

揾唔到利利....個post..:smile_24:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-17 02:26 PM 發表 查看引用來源

gum.....生日快樂~~~~

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-7-17 02:17 PM 發表 查看引用來源
我係利利呀,,唔係我SEND蛋糕呀,,我唔識架,,係TATA SEND 架,,,點都好啦,,,,"生日快樂"
你飲大左,,,,,   
利利..多謝妳呀...:smile_o06:

咁妳可以整脹粉我吃架..

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-17 02:26 PM 發表 查看引用來源

p.16 #236帖............

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-7-17 02:08 PM 發表 查看引用來源
身痕定喇:smile_45:
擦左無比膏喇.....

引用:
原帖由 rsin 於 2009-7-17 02:27 PM 發表 查看引用來源

gum.....生日快樂~~~~
靚背~~~:smile_o09:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-7-17 12:23 PM 發表 查看引用來源
好似你生日喎,,,生日快樂啦,,,,身體健康呀,,,,:smile_38: :smile_38:
見到喇.........清清thx

利利.............:smile_o09:

嘩...正呀...我耐都無咀過咁多人...

閃陣先.......:smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-17 02:32 PM 發表 查看引用來源
嘩...正呀...我耐都無咀過咁多人...

閃陣先.......:smile_o09:  
咀到口爛

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-17 02:28 PM 發表 查看引用來源

擦左無比膏喇.....
口裡面呢:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆