上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.1k

引用:
原帖由 HAPPY448 於 2009-8-14 03:19 AM 發表 查看引用來源

Marketing 工 夫 了 得
事 實 上 , 除 了 她 們 , 不 少 團 友 參 加 阿 煎 的 索 K 團 , 都 是 因 為 該 團 的 宣 傳 工 夫 了 得 。 該 團 以 「 838 College 」 為 號 召 , 設 計 838 學 校 校 章 , 自 稱 ...
你都幾out下wow,....咁舊D野都post出理,...或者你改番個in.D嘅名會好D,...你唔好叫happy448,.改做happy.dragonfly之類啦:smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-14 01:25 PM 發表 查看引用來源
THE WORLD OF LOST  睇左!! 我覺得普通!! 得幾個笑點好!!!
我覺得係臘鴨wow

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-14 04:43 PM 發表 查看引用來源

下星期唔使咁早走,
去我屋企訓,起身再搵野玩,知冇:smile_o12:
我都想去你屋企訓wow,...加埋sky.玩四劍:smile_34:

still have a week to wait

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-14 05:51 PM 發表 查看引用來源

嘩....咁貴:smile_o14:
比我不如攞黎叫g:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
因為我儲幾隻軍團.........:smile_o11:  不過真係好貴!! 因為特別人物都係用鐵做既!! :smile_o06:

一隻都幾十蚊到百幾蚊一隻 (兩吋only)!! 大隻既都幾百蚊一隻!!:smile_o16:

香港以前都有開鋪!! 不過我估租金真係太貴.......:smile_o08:  做唔到!! 所以走左!!:smile_o13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-14 05:55 PM 發表 查看引用來源

係囉,一陣驗完出黎,o個D名校變哂毒校:smile_o12:
個 miss 驚自己間學校變毒校就無人會請佢@@:smile_o11:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-8-14 07:23 PM 發表 查看引用來源

咩黎嫁????
英國既桌面模型戰棋遊戲!!! 有三十年歷史!!! 果個模型就係其中一種族!! ORK!!:smile_o01:

不過我估你鍾意叫雞多 D!!!:smile_o12:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-8-14 07:25 PM 發表 查看引用來源

做咩搵野呀~

你在何處....馬小玲.....

沖個涼好過啦~~:smile_47:
GOOD IDEA!!!:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-8-14 07:26 PM 發表 查看引用來源

咪係...我叫幾年啦~~~
你可能一晚用晒!!!:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-8-14 09:51 PM 發表 查看引用來源
你都幾out下wow,....咁舊D野都post出理,...或者你改番個in.D嘅名會好D,...你唔好叫happy448,.改做happy.dragonfly之類啦:smile_27:
佢覺得 OUT 先係 FASHION!!! YOU KNOW!:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆