上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:34 PM 發表 查看引用來源

咁4哥真係幸福:023:
唔知我有冇機會做第二個:027:
你講得冇錯呢...心地靚係哩個世界最靚既野:027:
四哥幾幸福架...
我未病之前成日都打俾佢吹水....

第二個......要留番俾呢到 老細 will 喎....
咁先公平呀......
因為兩個都係版主.......

ha ha.........
貓仔諗d 野. 真係簡單......幾好.:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 13:35 發表 查看引用來源

咁早呀. will 老細:027:
好耐未試過訓咁多個鐘喇

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:37 PM 發表 查看引用來源

四哥幾幸福架...
我未病之前成日都打俾佢吹水....

第二個......要留番俾呢到 老細 will 喎....
咁先公平呀......
因為兩個都係版主.......

ha ha.........
貓仔諗d 野. 真係簡單......幾好.:096:
咁我只好慢慢排下隊了:122:
哈....唔知呢...係真簡單定扮簡單:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:35 PM 發表 查看引用來源

但佢係你甜心...我都爭佢唔贏架啦:026:
你打錯了.....

我係 ray 既 甜心......佢不是我的甜心.....
咁佢係呢到的男公關......把口一定甜的啦.
你冇見佢, 對個個都咁sweet的嗎?

你要爭贏.......咁努力d囉.:027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:34 PM 發表 查看引用來源

唔緊要啦.....我有時間等你返黎架:122:
你好似好得閒wo~:122:做緊咩呀:036:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:36 PM 發表 查看引用來源

哈....好聽咪得囉,,,,多名呂緊要架:122:
到時你咪知我有冇咁細心囉:122:
多名多數.....自己都快唔記得........

咁 3點就知了.......:027:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-21 01:38 PM 發表 查看引用來源

好耐未試過訓咁多個鐘喇
睇得出你訓左好耐呀........

因為唔見你上版.........:096:

你今天放假嗎?:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:39 PM 發表 查看引用來源

咁我只好慢慢排下隊了:122:
哈....唔知呢...係真簡單定扮簡單:122:
放心呢條隊.....冇人排.....:122:
ha ha

我估係扮簡單多d:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 13:41 發表 查看引用來源

睇得出你訓左好耐呀........

因為唔見你上版.........:096:

你今天放假嗎?:023:
今日21喎,你唔記得過便有活動咩

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-21 01:42 PM 發表 查看引用來源

今日21喎,你唔記得過便有活動咩
我記得呀.
四嫂生日囉......:036:
我以為你放工先去呀....

原來係你都放假.......:096: :096: :096:
今晚著咩呀. 學生哥:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆