上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.9k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 07:39 PM 發表 查看引用來源

知道...:131: 唔想笑都要笑ga~~哈哈哈:036:
哈哈~又不至於強迫自己完全唔喊既,情緒總會有,流完眼淚咪繼續玩囉~

公園d小朋友都係咁架啦,跌完流血,比老母打左兩野屎忽,喊到天花龍鳳咁;忽然見到對面班小朋友開開心心咁玩,又好似咩事都無發生過咁衝去玩~

幾爽,幾過癮~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:36 PM 發表 查看引用來源

女性總希望有人照顧到自己,呵護到自己,就算自己唔可以係個公主,起碼都可以偶爾做下小女人~

堅強絕對係好事,妳並唔係「唔想自己咁堅強」,而係想有一個理解到妳,同妳分擔到既另一半姐:023:
可息飽經創傷...也未能找到...:023: 己經唔想再一次受傷啦:023:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 07:41 PM 發表 查看引用來源

諗起遊樂場@.@哈哈~~~~
好想玩:023:
我都想玩D機動遊戲刺激下呀:023:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:47 PM 發表 查看引用來源

我都想玩D機動遊戲刺激下呀:023:
哥哥陪你玩

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-12 07:42 PM 發表 查看引用來源

自己一個可以解決到做到0既事~ 或者就算可以自己照顧自己, 但...總想有個可以依靠, 去照顧自己0既人...
冰冰似乎都有所感慨,好事黎架~

對愛情既憧憬,每一個人都有既:027:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈~又不至於強迫自己完全唔喊既,情緒總會有,流完眼淚咪繼續玩囉~

公園d小朋友都係咁架啦,跌完流血,比老母打左兩野屎忽,喊到天花龍鳳咁;忽然見到對面班小朋友開開心心咁玩,又好似咩事都無發生過咁 ...
哈哈~~小朋友我哋明天就當咩事都無玩一晚啦~~:096: :096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~小朋友我哋明天就當咩事都無玩一晚啦~~:096: :096:
呢啲係童真嘅表現

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-12 07:50 PM 發表 查看引用來源
哥哥陪你玩
hello~~哥哥你好~~:041:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:46 PM 發表 查看引用來源

可息飽經創傷...也未能找到...:023: 己經唔想再一次受傷啦:023:
相信我啦,怕,一定會有,但係呢個世界無話完全無路可退。

總有一個會了解妳既人出現既,或者果個人唔完美,不過反正都傷到周身痛,痛多幾次就麻木架啦~

而且,女人通常都係愛情狂!

到時妳不知不覺間Fall in love,妳就唔會怕痛架啦~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:54 PM 發表 查看引用來源

hello~~哥哥你好~~:041:
蝦佬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆