上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.9k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-12 07:19 PM 發表 查看引用來源

Koikie做咩喊喊:023:
冰冰呵番~~~
0黎甜番佢先~

多謝~~好sweet~~~~:131:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 07:24 PM 發表 查看引用來源

um......都算係既
幾堅強既人..都總有脆弱既時候''
有時係堅強到....唔想自己咁堅強...:026:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-12 07:23 PM 發表 查看引用來源

小狼而家可以咁開心真好
要將你0既開心傳埋俾客人們啦:036:  
我會盡量架啦~

其實係感情上面,每個人都有痛過既,唔開心總會有,不過知道到底有咩方法會令自己開心番囉~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:26 PM 發表 查看引用來源

人總要搵個後樂園依靠一下...

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 07:30 PM 發表 查看引用來源

人總要搵個後樂園依靠一下...
後樂園:023: :023:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 07:24 PM 發表 查看引用來源

um......都算係既
幾堅強既人..都總有脆弱既時候''
嗯,如果唔開心,可以搵我地傾下計架~

我碌柱其實都係崩潰左無耐~哈哈,我其實都唔想笑,不過喊都過唔到日子架啦XD

一齊開開心心傾下計仲好啦~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:26 PM 發表 查看引用來源

女性總希望有人照顧到自己,呵護到自己,就算自己唔可以係個公主,起碼都可以偶爾做下小女人~

堅強絕對係好事,妳並唔係「唔想自己咁堅強」,而係想有一個理解到妳,同妳分擔到既另一半姐:023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:33 PM 發表 查看引用來源

嗯,如果唔開心,可以搵我地傾下計架~

我碌柱其實都係崩潰左無耐~哈哈,我其實都唔想笑,不過喊都過唔到日子架啦XD

一齊開開心心傾下計仲好啦~
知道...:131: 唔想笑都要笑ga~~哈哈哈:036:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:33 PM 發表 查看引用來源

後樂園:023: :023:
諗起遊樂場@.@哈哈~~~~
好想玩:023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:36 PM 發表 查看引用來源

女性總希望有人照顧到自己,呵護到自己,就算自己唔可以係個公主,起碼都可以偶爾做下小女人~

堅強絕對係好事,妳並唔係「唔想自己咁堅強」,而係想有一個理解到妳,同妳分擔到既另一半姐:023:
自己一個可以解決到做到0既事~ 或者就算可以自己照顧自己, 但...總想有個可以依靠, 去照顧自己0既人...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆