上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:17 PM 發表 查看引用來源

咁做家姐係咪更加靚架:027:
錯......我唔係佢親家姐......所以唔會更加靚.....

我only個心靚和把聲......小小甜 :027:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:18 PM 發表 查看引用來源

e....好衰架.....:122:
我不嬲都鍾意用點點..........的.

我今早食左藥.....要6小時先食得.....

你再提我啦......3點果時......好唔好呀:027:
有咩衰姐...咁你真係好多點丫嘛:027:
好啦好啦....咁到3點果時我再提你啦:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:18 PM 發表 查看引用來源

我講下架咋:023:
我可以點丫:023:
見你.....好似見貓就.............

:023:

引用:
原帖由 mansingp 於 2009-5-21 01:18 PM 發表 查看引用來源
cancel:122:
hi

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:22 PM 發表 查看引用來源

錯......我唔係佢親家姐......所以唔會更加靚.....

我only個心靚和把聲......小小甜 :027:
咁心靚咪已經好足夠囉....心地靚已經勝過一切了:027:
把聲真係甜架...我想聽下添:027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:22 PM 發表 查看引用來源

有咩衰姐...咁你真係好多點丫嘛:027:
好啦好啦....咁到3點果時我再提你啦:122:
我係點點貓.....:096:

我唔記得食藥. 會話你架.:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:23 PM 發表 查看引用來源

見你.....好似見貓就.............

:023:
唔係囉...你唔見我淨係同你一隻貓傾緊計架咩:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:24 PM 發表 查看引用來源

我係點點貓.....:096:

我唔記得食藥. 會話你架.:122:
點又有新名啦wor:096:
你放心啦...我會較鬧鐘提我提你去食藥架啦:027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:24 PM 發表 查看引用來源

咁心靚咪已經好足夠囉....心地靚已經勝過一切了:027:
把聲真係甜架...我想聽下添:027:
ha ha 呢個uwants.
好似得四哥一個人聽過only......

ha ha:122:

真係心靚已經夠.....:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 12:45 PM 發表 查看引用來源

其實我尋日都見過你架:023:
但我怕醜唔知同你講咩好呢...我叫貓仔丫...我可以點叫你丫:027:
而家先覆TIM~ 你可以叫我CELIA:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆