上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.9k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:07 PM 發表 查看引用來源

人心其實都唔一定係脆弱,呢d完全睇你自己既思想~
每個人都有自己在意0既0野~ 就好似一條支柱, 冇0左或者破壞0左, 就支撐唔到...
只係呢條支柱係用咩造, 同埋有幾強就因人而異~

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-12 07:13 PM 發表 查看引用來源

每個人都有自己在意0既0野~ 就好似一條支柱, 冇0左或者破壞0左, 就支撐唔到...
:029: :029:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-12 07:13 PM 發表 查看引用來源

冰冰講D好有道理~~係支柱就算幾強大如果不停破壞..終有一日會倒下
所以要好好保護~~:036:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 07:15 PM 發表 查看引用來源

係唔係諗緊自己曾經都有一碌柱~哈哈

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 07:15 PM 發表 查看引用來源

Koikie做咩喊喊:023:
冰冰呵番~~~
0黎甜番佢先~

引用:

一齊加油

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 07:19 PM 發表 查看引用來源

冰冰講D好有道理~~係支柱就算幾強大如果不停破壞..終有一日會倒下
所以要好好保護~~:036:
當覺得支撐唔到, 有咩失意0既時候, 都可以0黎搵我地傾計~
可能實際上幫唔到0的咩...但至少感覺唔會孤單~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:19 PM 發表 查看引用來源

小狼而家可以咁開心真好
要將你0既開心傳埋俾客人們啦:036:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:19 PM 發表 查看引用來源

um......都算係既
幾堅強既人..都總有脆弱既時候''

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-12 07:22 PM 發表 查看引用來源

當覺得支撐唔到, 有咩失意0既時候, 都可以0黎搵我地傾計~
可能實際上幫唔到0的咩...但至少感覺唔會孤單~  
我都係多得你哋才無咁失落:023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆