上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  444.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-14 15:45 發表 查看引用來源

家姐絕對係一個大八婆啦😡佢除咗話sp係一個淫婦其實佢有時都會借意問下我老婆啲嘢(佢知我老婆點嘅樣貌同身材)佢好鍾意潑火,佢有一次問我我老婆有冇偷食?我話冇,佢話性慾咁強又咁好身材嘅女人,點會冇喺出面同其他男人屌 ...
家姐 M 屬性高, 想比ching 屌到扑街

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-14 15:41 發表 查看引用來源

家姐梗係知我有個SP(我話係朋友,佢當然唔信,大家同過埸幾次)我老婆當然唔知,如果知佢都可能出去食下其他大肉腸
唔好意思,我唔太記得, 家姐唔係你老婆家姐咩?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 01:26 發表 查看引用來源
唔好意思,我唔太記得, 家姐唔係你老婆家姐咩?
梗係唔係啦,佢只係我一個朋友因為年紀大過我佢叫我細佬所以先叫佢做家姐

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-9-15 01:07 發表 查看引用來源

家姐 M 屬性高, 想比ching 屌到扑街
佢未同我仆嘢之前係成日講我身邊其他女人嘅壞話,其實最主要目的都係想同我仆嘢
就算到而家佢久唔久都會講,完全係出自妒忌心,所以有啲乜嘢最好唔好畀佢知
好似佢知道前個排我老婆要去馬來西亞做嘢個幾禮拜,佢會突然間講山高皇帝遠我老婆同佢老闆搞嘢我都唔知啦(其實係幾個同事有男有女一齊過去)結果畀我鬧到佢仆街,我同佢講要偷食喺香港都得啦,你同兩個男人玩3p你兩個仔知唔知?激撚死佢佢最叻就係做謠生事,中傷其他女人

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 09:15 發表 查看引用來源

佢未同我仆嘢之前係成日講我身邊其他女人嘅壞話,其實最主要目的都係想同我仆嘢
就算到而家佢久唔久都會講,完全係出自妒忌心,所以有啲乜嘢最好唔好畀佢知
好似佢知道前個排我老婆要去馬來西亞做嘢個幾禮拜,佢會突然 ...
家姐為人係幾衰格,所以揾一排唔好屌佢住,等佢西痕無得屌🤭🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 16:09 發表 查看引用來源

家姐為人係幾衰格,所以揾一排唔好屌佢住,等佢西痕無得屌🤭🤭
呢輪我都冇屌佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 16:55 發表 查看引用來源

呢輪我都冇屌佢
一於吊佢引  起碼一個月先🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 17:41 發表 查看引用來源
一於吊佢引  起碼一個月先🤭
我知家姐閪痕到爆,特登唔屌佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 22:16 發表 查看引用來源

我知家姐閪痕到爆,特登唔屌佢
幾時會再屌佢? 🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-19 00:20 發表 查看引用來源

幾時會再屌佢? 🤭
佢差唔多隔日揾我吹水,我話好忙,佢話飲野食飯啦咪又係想扑野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆