上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  163.5k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 11:57 發表 查看引用來源
喜欢就好,呵呵呵
我有跟他说过一些而已啦,但没有那么夸张的,比如说。。。
人家穴穴好想要哦。。。人家忍不住了。。。人家要喷出来了。。。不要停不要停。。。好快啊,不要。。。
之类的 ...
咁佢聽到係咪好興奮!😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 11:54 發表 查看引用來源
算啊,因为说了会跟妹妹一起睡的
做完咪過返去同佢瞓囉!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-15 11:29 發表 查看引用來源

果陣本宮同abc 合租, 馬來西亞係點樣我唔太清楚但香港(我地租得起o既) 所謂大屋其實都唔大
皇上過黎訓, 或者佢bf 過黎探佢, 夜晚肉搏都難免會俾隔離房知道囉
大家都習以為常, 有協議做還做儘量保持地方整潔就ok
...
姐姐说的是在隔壁房哦,我跟我的男朋友还有妹妹是在同一间房哦。。。虽然平时妹妹来我家的时候,我们都看过彼此的裸体啦 (我们都习惯了在家不穿衣服的),但是我们是没有看过彼此跟男生爱爱啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-15 11:56 發表 查看引用來源
咁有冇試到高潮?😉
大约上知道了,之前应该也有试过,只是当时不知道是高潮而已 做了试验之后,已经知道了只要有以下“症状”就是高潮了

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-15 11:58 發表 查看引用來源
咁佢聽到係咪好興奮!😬
我不知道他心里有没有兴奋了,但是我感觉到他的棒棒在穴穴里面会抖动一下,变大一下,变硬一下。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-15 11:59 發表 查看引用來源
做完咪過返去同佢瞓囉!😬
下次有机会再跟妹妹沟通一下呗

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 12:07 發表 查看引用來源
大约上知道了,之前应该也有试过,只是当时不知道是高潮而已 做了试验之后,已经知道了只要有以下“症状”就是高潮了
咁咪係囉,你咁敏感。冇理由未試過!😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 12:09 發表 查看引用來源
我不知道他心里有没有兴奋了,但是我感觉到他的棒棒在穴穴里面会抖动一下,变大一下,变硬一下。。。
咁即係興奮啦!😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 11:24 發表 查看引用來源
我当然是不允许我脑公插她啦,而且她也有自己的男朋友啊,最多。。。让她观看吧
Yeah... 千祈唔好, 死人冧樓都唔好
唔怕一萬只怕萬一, 日後出問題o既話情況可以複雜到你唔信

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 12:04 發表 查看引用來源
姐姐说的是在隔壁房哦,我跟我的男朋友还有妹妹是在同一间房哦。。。虽然平时妹妹来我家的时候,我们都看过彼此的裸体啦 (我们都习惯了在家不穿衣服的),但是我们是没有看过彼此跟男生爱爱啦 ...
咁老實講又真係未俾佢睇過亦冇睇過佢地
但係呢, 有過幾次個別情況皇上實在黎唔到, 其中有次我已經上左床但睇緊手機未訓
條友披頭散髮赤裸裸咁走過黎敲門問我仲有冇condom 囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆