上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.7k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-5 14:29 發表 查看引用來源
中間細節未有講太多,不過佢話上套插入去,老婆都是用張被來遮住,冇眼神接觸下,老鬼插左未夠5分鐘,老婆先放手冇用張被遮面,呻吟由細到大,老鬼話佢個樣好乸淫,所以10分鐘就出左嘢
隻乸叫佢一齊去沖涼,仲要佢幫隻乸摔背,老鬼話沖涼 ...
大概系咁,要同老鬼坐低聽埋細節過程😅
在沖涼房後入冇用套,老鬼話屌到啪啦聲,佢好耐都冇咁勁,而老婆個反應又好配合,佢話自己本來冇咁快硬得返,系我老婆含返硬佢,所以佢先咁快又鳩硬返,我老虎仲叫佢射果刻要掹出來射,吾好射入去

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-5 14:36 發表 查看引用來源
在沖涼房後入冇用套,老鬼話屌到啪啦聲,佢好耐都冇咁勁,而老婆個反應又好配合,佢話自己本來冇咁快硬得返,系我老婆含返硬佢,所以佢先咁快又鳩硬返,我老虎仲叫佢射果刻要掹出來射,吾好射入 ...
最後忍唔到射晒入去

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2021-6-5 14:31 發表 查看引用來源
咁大胆無套快感
我同老鬼講,要去鴨記揾d偷拍神器,佢話我老虎已警告佢吾準影相偷拍,仲警告佢吾好受我擺布,佢先系主人😅

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-5 14:36 發表 查看引用來源
在沖涼房後入冇用套,老鬼話屌到啪啦聲,佢好耐都冇咁勁,而老婆個反應又好配合,佢話自己本來冇咁快硬得返,系我老婆含返硬佢,所以佢先咁快又鳩硬返,我老虎仲叫佢射果刻要掹出來射,吾好射入 ...
好緊張呀!!!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-5 14:32 發表 查看引用來源
打真軍又真係......
女人真系吾中意用套

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-5 14:41 發表 查看引用來源
女人真系吾中意用套
系呀.....

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-5 14:45 發表 查看引用來源
系呀.....
我聽完都緊火,今晚想去出出火

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-5 14:40 發表 查看引用來源
好緊張呀!!!
等我約老鬼聽佢講埋細節先,可惜返緊工

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-5 14:48 發表 查看引用來源
出去出出火

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-5 14:48 發表 查看引用來源
要粗暴啲強姦佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆