上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-24 05:54 PM 發表 查看引用來源
Oh my god今日做咗條大懶蟲,事關尋晚太夜瞓,又飲咗D酒,瞓到宜家先起身 ~_~

瞓醒之後喺床上面無端端諗起尋日.....
我尋日一整日都係同我個男仔朋友一齊,由日頭,到到大概 ...
除左照顧網友,朋友都照顧得周到:smile_38:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-24 05:54 PM 發表 查看引用來源
Oh my god今日做咗條大懶蟲,事關尋晚太夜瞓,又飲咗D酒,瞓到宜家先起身 ~_~

我尋日一整日都係同我個男仔朋友一齊,由日頭,到到大概 ...
妹妹好白滑,又飲左咁多洒,如果中途斷左片。朋友仔可能有偷偷毛手毛腳

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-25 08:50 AM 發表 查看引用來源

係咩? 但係又有好多人覺得做我朋友好慘啵
點解佢地覺得慘? 因為有得睇冇得摸?

引用:

唔好話你忍唔住呀…………我都睇到忍唔住呀…………

引用:

第三張超讚
想睇多D有幾濕呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-25 08:50 AM 發表 查看引用來源

係咩? 但係又有好多人覺得做我朋友好慘啵
做你朋友
比你引誘得多
真係諗起都慘

不過呢個慘,似乎值得,呵呵

你成日都派好野..正

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-24 17:54 發表 查看引用來源

香香最近係白虎嗎?實在太靚了:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-20 11:40 AM 發表 查看引用來源

你知就好啦...
睇唔到你濕底底果張相,可唔可以PM比我🙏🏻

引用:

白虎人妻~
你個朋友就正啦
佢同你好老友既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆