上一頁下一頁
發新話題

~secret admire~ 第六帖~繼續吹水~~黎緊7月18日有船P活動~

收藏  |  訂閱
5.0k  126.8k

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-25 11:42 PM 發表 查看引用來源

佢話我好驚"某某人"....
又唔講"某某人"係邊個....
問極都唔講.....又拉開話題~~~:025:
游魂下先:028: :028: :028:

引用:
原帖由 雀巢牛牛 於 2009-5-25 11:45 PM 發表 查看引用來源
般尼 應該 可以英超見啦 :023:
打緊啦??

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-25 11:45 PM 發表 查看引用來源

我都好想知呀....
佢又唔講喎....
那....我唔比佢答係我gf架....因為一定係wrong ans......
下....

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-25 11:43 PM 發表 查看引用來源下..姐係邊個?
呢個,係一個謎

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-25 11:46 PM 發表 查看引用來源

打緊啦??
就完場啦
應該

引用:
原帖由 雀巢牛牛 於 2009-5-25 11:45 PM 發表 查看引用來源
般尼 應該 可以英超見啦 :023:
牛牛~~~
邊隊對邊隊.

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-25 11:46 PM 發表 查看引用來源

打緊啦??
英冠附加22:0089
[url=][/url][url=][/url]錫菲聯(中)
0-1般尼[url=][/url]

引用:
原帖由 雀巢牛牛 於 2009-5-25 11:49 PM 發表 查看引用來源

英冠附加22:0089
http://live.bet007.com/bf_img/redcard1.gif" border="0">錫菲聯(中)0-1般尼
[tr=#004080][td=1,1,55]05月25日[/td][td=2,1,60]KO时间[/td][td=1,1,120]主场球队[/td][td=1,1,60]比分[/td][td=1,1,120]客场球队[/td][td=1,1,40]半场[/td][/tr][tr=#eeeeee][td]附加赛[/td][td]90'[/td][td][/td][td]1 [url=]錫菲聯[/url][/td][td]0 - 1[/td][td][url=]般尼[/url] [/td][td]0 - 1[/td][/tr][tr][td=7,1]
[独家视频直播] (中立場 - 倫敦溫布萊球場) 錫菲聯先開球
錫菲聯角球數(3),般尼角球數(9)
[/td][/tr]

引用:
原帖由 jimjimjim007 於 2009-5-25 11:47 PM 發表 查看引用來源

就完場啦
應該
哈~~~其實季尾我都追住般尼買架啦~~
不過升到班又估唔到囉~~~

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-25 11:51 PM 發表 查看引用來源

哈~~~其實季尾我都追住般尼買架啦~~
不過升到班又估唔到囉~~~
咁多賭鬼係度呀:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆