上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  268.1k

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-19 04:28 PM 發表 查看引用來源

點勁先:096:  波波好白  :097::135:  又流口水~~
嘩哈哈~
都唔係咁大不了ja:071:

引用:
原帖由 lala1228 於 2009-4-19 04:32 PM 發表 查看引用來源

嘩哈哈~
都唔係咁大不了ja:071:
我係 A CUP :071: 人仕!

我估  KURURU 要 D CUP :097:  上圍厚肉地。

呀~ 你係咪 C CUP SIZE :023:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-19 04:36 PM 發表 查看引用來源

我係 A CUP :071: 人仕!

我估  KURURU 要 D CUP :097:  上圍厚肉地。

呀~ 你係咪 C CUP SIZE :023:
野O.......我係E CUP呀:096:

引用:
原帖由 lala1228 於 2009-4-19 04:51 PM 發表 查看引用來源

野O.......我係E CUP呀:096:
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow 野狼來了 :023: :135:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-19 05:02 PM 發表 查看引用來源

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow 野狼來了 :023: :135:
邊有咁激呀:071:

引用:
原帖由 lala1228 於 2009-4-19 05:21 PM 發表 查看引用來源

邊有咁激呀:071:
好耐未有同女仔 SEX, 我很快變成 "化石鴨" 得把口去狂叫 :071:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-19 05:30 PM 發表 查看引用來源

好耐未有同女仔 SEX, 我很快變成 "化石鴨" 得把口去狂叫 :071:
嘩哈哈
咁你仲唔快快出手:096:

引用:
原帖由 lala1228 於 2009-4-19 05:32 PM 發表 查看引用來源

嘩哈哈
咁你仲唔快快出手:096:
出手都無人SO:086:  :029: :029: :029:  (KURURU 見字一定 :096: )

我同你 SEX, 你接受嗎 :023:  答案在心中,野O 明白既

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-4-19 05:40 PM 發表 查看引用來源

出手都無人SO:086:  :029: :029: :029:  (KURURU 見字一定 :096: )

我同你 SEX, 你接受嗎 :023:  答案在心中,野O 明白既
嘩哈哈~
我睇到都想笑喇~:071:

我係新人....想問下幾時會再有party???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆