上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

黑色正D

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-23 10:17 AM 發表 查看引用來源
今日陪朋友shopping買野俾佢女朋友^^

Black or white好呢?
但兩條都有係你對腳上
咁即係一條比佢女友 一條留比你?

黑色襯你多啲 選擇正確

Oh my god今日做咗條大懶蟲,事關尋晚太夜瞓,又飲咗D酒,瞓到宜家先起身 ~_~

瞓醒之後喺床上面無端端諗起尋日.....
我尋日一整日都係同我個男仔朋友一齊,由日頭,到到大概4:30am都係同佢一齊, 全日行街,食飯,喺車,到到上咗來我屋企飲whisky傾計嘅時間入邊.可能因為我尋日條裙真係有D太短嘅關係. 我留意到佢成日有意無意偷望我....

咁當然,見到我個朋友咁....俾佢望得多,我自己都忍唔住,久唔久專登走光引下佢嘅....

諗到呢到,望下自己.....嗯...個衰人尋日應該睇到唔少野.....

之後唔經唔覺,下面已經開始越來越濕.....
之後忍唔住要自己解決 ><

濕到呢.........

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-24 05:54 PM 發表 查看引用來源
Oh my god今日做咗條大懶蟲,事關尋晚太夜瞓,又飲咗D酒,瞓到宜家先起身 ~_~

事關我尋日一整日都係同我個男仔朋友一齊,由日頭到到大 ...
做你朋友真係好。我係你朋友得個望字,我番到屋企都要解決

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-4-24 05:54 PM 發表 查看引用來源

我尋日一整日都係同我個男仔朋友一齊,由日頭,到到大概 ...
嘩⋯你朋友仔應該番到屋企都解決左

引用:

我尋日一整日都係同我個男仔朋友一齊,由日頭,到到大概 ...
見到你呢兩張相,我都要即時就地解決🤤🤤🤤

心跳加速,居然忍到無強你
我一睇就硬了

引用:

香香嘅男仔朋友肯定谷得好辛苦

引用:

做香香朋友真辛苦,只可遠觀而不可褻玩焉,但我也甘願!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆