上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

其實主持黎講黃志康比較係水準好, 不同那條屎見, 換人都係有新鮮感.

今季又要舊事重提, 就係要將那些名評人既貼士首選及次選, 除亞拉, 仆街外全部飛得就飛, 阿們!
唔洗問阿貴梗係呢三條粉腸, 張老基, 薯片B, 菜上街

附件

我到現在始終都係唔明日, 以那些寫馬佬係馬場打混左咁多年, 唔多唔少都知道香港賭馬實況係怎能玩法, 有可能身不由己, 又或者唔可以太過突出自己.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-29 06:46 PM 發表 查看引用來源
聽聞肥仔屎見今季無得玩:096:
最慘就係兩份主持都無佢份, 那條兔仔鬆條靚豬咁威都有一份半份名譽兼職.

所以賽前千言萬語都無乜做, 起碼我敢膽係寫馬佬題目欄內寫野發言, 重還未有排位. 生果舖要聞內同一樣, 這樣才超好玩架!

附件

所以我發覺有些人永遠仍然故步自封, 一啲都跟唔上時代, 仍然都係落後的一族, 可悲!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-30 07:46 AM 發表 查看引用來源
所以我發覺有些人永遠仍然故步自封, 一啲都跟唔上時代, 仍然都係落後的一族, 可悲!
所謂馬評家!連屎見都話最高薪!
老羊、我地咪少左好多收入:096::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-30 08:42 AM 發表 查看引用來源

所謂馬評家!連屎見都話最高薪!
老羊、我地咪少左好多收入:096::096:
老劍, 遲一些我會同肥佬黎商量, 判四份之一專欄俾我哋兩人玩吓.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-30 08:52 AM 發表 查看引用來源

老劍, 遲一些我會同肥佬黎商量, 判四份之一專欄俾我哋兩人玩吓.
好呀:096:

報名表出已可出心水、快過全港馬經:071::071::071::071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-30 08:52 AM 發表 查看引用來源

不過, 肥佬黎話近排手頭緊一些, 可以話有拖無欠, 都唔知幾時可見天日, 同按踱金唔同, 起碼獅子銀都有落廣告, 要揾到黑白兩道都掂既亞陳方出晒聲聲討, 大行都唔刮佢哋, 唔落就唔落, 你估係落台咁乸簡單, 可悲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆