上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.6k

引用:
原帖由 2料王 於 5/9/2010 16:18 發表 查看引用來源

我條過關 考慮緊 用用你果隻做膽 :071: 希望攞番個尾彩啦
咁勇?:044:

同場用番你果隻做膽仲好啦

社長幾時set3

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-9-5 04:20 PM 發表 查看引用來源

好怕揀錯膽 復式注數又多 所以重諗緊 一陣PM你睇下
有興趣可買細D跟番注 9,10場過關 我強項嗎 :096:

引用:
原帖由 落賓 於 2010-9-5 04:22 PM 發表 查看引用來源
社長幾時set3
冇人睇 唔SET住了 :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-5 04:28 PM 發表 查看引用來源

冇人睇 唔SET住了 :096:
我唔係人:032::032:

社長set 3 la :043:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-9-5 04:20 PM 發表 查看引用來源

ANDY 澳職場 大波 又中 :098: :036:  依條單跳路 中到阿媽都唔認的 :036: :096:

引用:
原帖由 2料王 於 5/9/2010 16:40 發表 查看引用來源

ANDY 澳職場 大波 又中 :098: :036:  依條單跳路 中到阿媽都唔認的 :036: :096:
所以識俾到條路出黎好過場場出心水啦:071:

識俾條路可以中好多場,逐場出又嘥時間,又未必場場中,輸多幾場又要俾人串:096:

所以果d乜乜過氣黃根本都未夠班同我講野 ,嚴格黎講應該係連資格都冇:071:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-9-5 04:50 PM 發表 查看引用來源

所以識俾到條路出黎好過場場出心水啦:071:

識俾條路可以中好多場,逐場出又嘥時間,又未必場場中,輸多幾場又要俾人串:096:

所以果d乜乜過氣黃根本都未夠班同我講野 ,嚴格黎講應該係連資格都冇:0 ...
RIGHT !!!! :096:
CHECK PM :098: :036: :098:

好重本吓喎:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆